12 / 05 / 2024

Osmancık metruk eve sağlam raporu verildi

Osmancık metruk eve sağlam raporu verildi

Osmancık ilçe merkezinde her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan metruk bir eve Kırıkkale İdare Mahkemesi tarafından 'iskeleti sağlam ve herhangi bir tehlike oluşturmuyor' gerekçesiyle yıkım izni verilmediği ileri sürüldü.

Migros'ta yüzde 25'lik dev indirim fırsatı: Komili zeytinyağı 1 litre 322, osmancık pirinç 58 TL! Fiyatı gören koştu! 

Migros'ta yüzde 25'lik dev indirim fırsatı başladı. Komili zeytinyağı 1 litre 322, osmancık pirinç 58 TL'ye düştü. İşte Migros 29 Nisan 2024 fiyat listesi...

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

Bizim Toptan’da toplu indirim başladı! 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 31 Ekim’e kadar alışveriş sepetini dolduracak indirimler başladı. Bu kapsamda, 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye Çaykur 2 kg siyah çay 277 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Diyarbakır Bağlar'daki 20 yıllık metruk bina yıkıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından 20 yıldır metruk halde bulunan binanın yıkım çalışmalarına başlandı...

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Bodrum'da 6.8 milyon TL'ye mahkemeden satılık metruk otel binası!

Bodrum 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi, 370 Ada, 6 Parselde yer alan metruk otel binası ve arsasını 6 milyon 806 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Osmancık metruk eve sağlam raporu verildi Haberi

Osmancık metruk eve sağlam raporu verildi



Osmancık ilçe merkezinde her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan metruk bir eve Kırıkkale İdare Mahkemesi tarafından 'iskeleti sağlam ve herhangi bir tehlike oluşturmuyor' gerekçesiyle yıkım izni verilmediği ileri sürüldü.


Osmancık Yazı Mahallesi Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesindeki Saat Kulesi karşısında bulunan metruk bir ev, her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunması nedeniyle cadde esnafı ve vatandaşların bUyük tepkisini çekiyor. 1936 yılında yapılan ve zamanında ilçenin en görkemli binaları arasında gösterilen iki katlı ev, şimdilerde ilgisizlik ve bakımsızlık nedeniyle tam bir harabeyi andırıyor. 


Yılların verdiği bakımsızlığa inat, güçte olsa ayakta durmayı başaran ev, çatışı uçmuş ve camları kırık haliyle şimdilerde ilçe halkı için büyük bir tehlike oluşturuyor. 


Duruma tepki gösteren ilçe halkı, binanın yıkılması, yada aslına uygun olarak restore edilmesi konusunda Osmancık Belediyesine...