07 / 05 / 2024

Osmancık projeleri son durum

Osmancık projeleri son durum

Belediye Başkanı Hamza Karataş yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün alanının büyüklüğü değerlendirildiğinde Türkiye'deki en büyük projeler arasında yer aldığını belirten Karataş, projenin 10 mahalleyi kapsadığını belirtti.

Migros'ta yüzde 25'lik dev indirim fırsatı: Komili zeytinyağı 1 litre 322, osmancık pirinç 58 TL! Fiyatı gören koştu! 

Migros'ta yüzde 25'lik dev indirim fırsatı başladı. Komili zeytinyağı 1 litre 322, osmancık pirinç 58 TL'ye düştü. İşte Migros 29 Nisan 2024 fiyat listesi...

1 gram bile altını olanlar dikkat! İşte 17 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları!

17 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. İşte gram altın, çeyrek altın tam altın fiyatlarında son durum...

Gram altın 2 bin TL'ye koşuyor! İşte 3 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları!

3 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 

Bizim Toptan’da toplu indirim başladı! 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 31 Ekim’e kadar alışveriş sepetini dolduracak indirimler başladı. Bu kapsamda, 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye Çaykur 2 kg siyah çay 277 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Kira krizi rakamlara döküldü İşte kira fiyatlarındaki son durum

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi kiralarla ilgili son araştırmasını yayınladı. Kiralarda yıllık artış son aya göre 59,2 puan yükselerek yüzde 182,7 oldu. Kiralanan konut sayısının kiralık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir’de düştü.

Emekli bayram ikramiyesinde tutar belli olduktan sonra hükümetten son dakika adımı! '5 bin lira iki taksit halinde...'

Emekli bayram ikramiyelerinin tutarı uzun bir bekleyiş sonrasında hükümet tarafından açıklandı. Söz konusu tutarın bütçe ödemelerini zorlamaması adına 'zam' başka bir bayrama bırakıldı. Hükümete yakın kaynaklardan elde edilen son dakika bilgisi gözleri Ankara'ya çevirdi.

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021!

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Osmancık projeleri son durum Haberi

Osmancık projeleri son durum

Belediye Başkanı Hamza Karataş, yaptığı açıklamada 160 hektarlık alanda kentsel dönüşüm yapılacağını söyledi. Kentsel dönüşümün alanının büyüklüğü değerlendirildiğinde Türkiye'deki en büyük projeler arasında yer aldığını belirten Karataş, projenin 10 mahalleyi kapsadığını belirtti. 


İlçenin ilk yerleşim yerleri olan şehir merkezinin tamamının riskli alan içerisinde kaldığına işaret eden Karataş "Osmancık çok eski bir yerleşim yeri. Burada şehirleşme imar uygulamaları yaygınlaşmadan çok önce başlamış. Düzenli imar planı olmadığından zamanla düzensiz bir yapılaşma oluşmuş. Bu gün şehrin merkezini oluşturan bölgelerdeki yapılar çoğunlukla mühendislik hizmeti alınmadan inşa edilmiş, yeterli alt yapısı olmayan güvensiz binalardan oluşuyor. Bu nedenle ilçemizde çok geniş bir bölge riskli alan ilan edildi. Bu alanda yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları Çorum'un ilçeleri arasında da bir ilk olacak" dedi. 

Kentsel dönüşümün ilk ayağı olan imar...