09 / 05 / 2024

osmancık su sorunu

osmancık su sorunu

İnşa edilecek göletin ilçeye yılda 2,7 milyon metreküp icme suyu sağlayacağını kaydeden Başkan Karataş "İlçemizin en önemli sorunu şüphesiz içme suyu. Ne yazık ki vatandaşlarımız evlerindeki musluktan akan suyu içemiyorlar" dedi

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Çorum Osmancık'a yeni altyapı!

Osmancık’ın tamamını kapsayan 42 kilometre Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi yatırımı için sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Yeni alt yapı yatırımı ile ilçenin kenar mahallelerinde de alt yapı tamamlanmış olacak.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesindeki atık su sorunu mecliste!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su kirliliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Osmancık İHL'nin arsa sorunu çözüldü!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş İmam Hatip Lisesine tatbikat camisi ve spor salonu yapılmak üzere 3 bin metrekare arsa tahsis edildiğini söyledi.

Osmancık Eymir'in altyapısı yenileniyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Eymir Mahallesindeki kanalizasyon çalışmalarını inceledi. Başkan Karataş, Su ve Kanalizasyon Müdürü İsmail Bilgener’den çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Antalya'daki 7 mahallenin su sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüz yıldır yaşadığı su sorunu nedeni ismi Susuz Şahap olan mahallenin su sorunu bitirdi. Akseki’nin aralarında Susuz Şahap’ın da bulunduğu 7 mahallesinin su sorunu çözüldü.

Osmancık Kızılırmak Islah projesinin temeli atıldı!

Osmancık Kızılırmak Islah Projesinin de yer aldığı 365 Milyon TL’lik 31 tesisin toplu açılış ve temel atma töreni Çorum’da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla düzenlendi.

Hamza Karataş Osmancık projelerini anlattı!

Yapılan 5 büyük yatırımın daha açılışına hazırlandıklarını kaydeden Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş “Şehrimizin temel ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri başta olmak üzere ilçemizi geleceğe hazırlayan projelere öncelik verdik" dedi

Niksar'da Atık Su Arıtma Tesisi inşa edilecek!

Niksar Belediye Başkanlığı'nca düzenlenen proje kapsamında yaklaşık 10 milyon TL maliyeti olan "Niksar Atık Su Arıtma Tesisi" Şahinli köyü bölgesinde kurulacak.

TOKİ'den Osmancık’a 178 konut!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, TOKİ 2. Etap Projesi kapsamında 118’i dar gelirliler için olmak üzere 178 dairelik toplu konut inşa edileceğini bildirdi. 178 daire için başvurular 3 Eylül 2015 Perşembe günü başlayacak.

TOKİ Osmancık 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ tarafından Osmancık ilçesine yaptırılması planlanan 178 konut için başvuruların 3 Eylül’de başlayacağı bildirildi. Başkan Karataş, TOKİ 2. etap projesinin ev sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olduğunu dile getirdi.

osmancık su sorunu Haberi

osmancık su sorunu


Osmancık ilcesine yılda 2,7 milyon metreküp su sağlayacak Dereboğazı içme Suyu Göleti'nin 11 Subat'ta ihale edileceği bildirildi.  Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş yaptığı açıklamada ilçedeki içme suyu sorununu çözmek amacıyla Dereboğazı mevkisinde gölet inşa edileceğini belirtti. 

İnşa edilecek göletin ilçeye yılda 2,7 milyon metreküp icme suyu sağlayacağını kaydeden Başkan Karataş "İlçemizin en önemli sorunu şüphesiz içme suyu. Ne yazık ki vatandaşlarımız evlerindeki musluktan akan suyu içemiyorlar. Şehrimizin su ihtiyacı sondaj kuyularından sağlanıyor. Aşırı derecede kireçli ve sertlik derecesi yüksek olduğundan içilemiyor." dedi. 

içme suyu göletinin inşası ile ilçenin içme suyu sorununun çözüleceğine dikkati çeken Karataş "İçilebilir suyu vatandaşlarımızın evine kadar ulaştırmak amacı ile Dereboğazı yakınlarında yıllık 2.7 milyon metreküp su kapasitesi bulunan gölet ile birlikte arıtma tesisi de inşa edilecek. Böylelikle...