16 / 05 / 2024

osmancık toki 3.etap başvurusu

osmancık toki 3.etap başvurusu

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

Köy 3. Etap ve Fikirtepe projelerinin geçici kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO duyurdu! 

Emlak Konut GYO, Köy 3. Etap ile Fikirtepe 3419/1 Parsel Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 440 milyon 302 bin 430 TL olarak belirlenirken, KDV dahil bu değer 519 milyon 556 bin 867 TL oldu.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinde son durum ne?

2017'de inşası başlatılan ve Şubat 2019'da teslim edilmesi planlanan, 1.192 dairenin bulunduğu Kırşehir'deki Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap kura sonucu 09.07.2020!

TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap kura sonucu 09.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap kura sonucu 09.07.2020 listesi ve Keskin 3. Etap kura sonuçları...

osmancık toki 3.etap başvurusu Haberi

osmancık toki 3.etap başvurusu

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Koyunbaba Mahallesine yapılması planlanan TOKİ konutları için Başbakanlık Toplu Konut İdaresine resmi başvuru yaptıklarını kaydetti.


İnşaatı devam eden 198 konutluk Gemici TOKİ Konutlarının yıl içerisinde teslim edileceğini belirten Karataş, Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları ve Koyunbaba TOKİ Konutları için de resmi sürecin başladığını ifade etti.


3 yılda üçüncü TOKİ Projesini başlattıklarını ifade eden Başkan Karataş, “İlçemizde konut ihtiyacının karşılanması, özellikle dar gelir grubundaki vatandaşlarımızın konut erişiminin sağlanması için TOKİ ile çalışmalar yaptık. İlk olarak Gemici TOKİ konutları projesine başladık. 198 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. İnşallah yıl içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Yoğun talepler üzerine Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları ile...