04 / 05 / 2024

Osmangazi Atletizm Salon

Osmangazi Atletizm Salon

Soğanlı Kentsel Dönüşüm, Panorama Bursa 1326 Müzesi, Kent Meydanı, Adrenalin Park. Ekolojik Yaşam Merkezi ve Osmangazi Atletizm Salonu gibi ilçemize vizyon kazandıracak projelerimizi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz.

Osmangazi Atletizm Salonu açılışa gün sayıyor!

Osmangazi Atletizm Salonu, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Bursa'nın Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında.

Osmangazi Atletizm Salonu inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi hayata geçirdiği atletizm salonunun inşaatında sona geldi.

Osmangazi Atletizm Salonu yükseliyor!

Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan Osmangazi Atletizm Salonu’nun, inşaatı son sürat devam ediyor.

Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli atıldı!

Bursa’nın ilk, Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonu olan Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İç İşleri Bakanı Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı.

Osmangazi Kapalı Atletizm Salonu'nun temeli Kasım'da atılıyor!

Türkiye'nin 57 ilinden daha büyük bir kent olan Osmangazi'de, yapılan plan değişiklikleri ve imar düzenlemelerinin ardından modern ve planlı şehrin en güzel örnekleri de bir bir ortaya çıkıyor.

Osmangazi'de Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonunun ihalesi yapıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan, Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonunun ihalesi yapıldı. Osmangazi Belediyesi, spor alanında kentte bir ilke daha imza atıyor.

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor!

Osmangazi Belediyesi Yeni Türkiye yolunda yeni projelerini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediyesi Kent Meydanı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Panorama Bursa 1326, Osmangazi Atletizm Salonu, Adrenalin park ve Kaliteli Yaşam Merkezi projelerini hayata ge

Mustafa Dündar: Modern Osmangazi'yi inşa ediyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm, Panorama Bursa 1326 Müzesi, Kent Meydanı, Adrenalin Park. Ekolojik Yaşam Merkezi ve Osmangazi Atletizm Salonu gibi ilçemize vizyon kazandıracak projelerimizi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz.

Osmangazi Panayır Evleri nerede?

Osmangazi Panayır Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn ediliyor. "Osmangazi Panayır Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Bursa Osmangazi Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırlandı!

1 yıllık süren bir çalışma sonucunda Bursa Osmangazi Kentsel Dönüşüm Master Planı basına tanıtıldı...

Endülüs Evleri 'nde 565 bin liraya 3 oda 1 salon!

Endülüs Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Exen İstanbul Evleri 'nde 565 bin liraya 1 oda 1 salon!

Exen İstanbul Evleri 'nde yüzde 1 KDV oranı devam ediyor, projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 565 bin liradan başlıyor

Bursa Osmangazi'de Han rekonstrüksiyon işi İhalesi 17 Nisan'da!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Bursa ili Osmangazi ilçesi Koza Han girişi 2013 yılı rekonstrüksiyon işi 17 Nisan tarihinde saat 14.00'da açık teklif yöntemi ile ihale ediliyor...

Osmangazi Atletizm Salon Haberi

Osmangazi Atletizm Salon

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hüdavendigar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pala tarafından düzenlenen toplantıda Hüdavendigar Mahallesi"nin ileri gelenleriye istişare toplantısı gerçekleştirdi. Hüdavendigar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pala'ııın ev sahipliğinde Osmangazi Belediyesi Değirmen Park ve Sosyal Tesisleri 'nde düzenlenen toplantıya Başkan Dündar"ın yanı sıra AK Paıti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz. AK Parti 22. Dönem Bursa Milletvekilleri Faruk Ambarcıoğlu ve Abdülmecit Alp ile Hüdavendigar Mahallesinin ileri gelenleri katıldı. Osmangazi Belediyesi'nin yapmış olduğu ve önümüzdeki günlerde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, "Yapmış olduğumuz yatırımlar ve hizmetlerle ilçemiz son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim yaşadı. Geçtiğimiz dönem bizim temel atma dönemimizdi. Şimdi attığımız bu temel üzerine modern Osmangazi'yi inşa ediyoruz. 


Soğanlı Kentsel Dönüşüm, Panorama Bursa 1326 Müzesi, Kent Meydanı, Adrenalin Park....