27 / 04 / 2024

osmangazi belediyesi Bursa İnşaat Fuarı

osmangazi belediyesi Bursa İnşaat Fuarı

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da 7 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da iki arsa satacak!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ekim'de yapılacak.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ildeki 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor! Bu tarihe dikkat!

Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

osmangazi belediyesi Bursa İnşaat Fuarı Haberi

osmangazi belediyesi Bursa İnşaat Fuarı


Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’nda Osmangazi Belediyesi’nin standını ve fuar alanını gezdi. Yerli ve yabancı ziyaretçilerden büyük beğeni ve ilgi toplayan Osmangazi Belediyesi standında kentsel dönüşümden, diğer vizyon projelere kadar pek çok yatırım görücüye çıktı.


Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı. Soğanlı’nın yanı sıra Osmangazi Belediyesi’nin diğer kentsel dönüşüm projeleri hakkında da yerli ve yabancı ziyaretçilere bilgi verildi. Demirkapı ve Kent Meydanı Kentsel Dönüşümü ile Hisar Kentsel Yenileme Projesi, İnşaat Fuarı’nın iddialı projeleri arasında yer aldı. Osmangazi Belediyesi’nin standını gezen ziyaretçiler, üç boyutlu gözlükle projelerdeki örnek daireleri inceleme fırsatı da buldu.


Dündar, “Osmangazi’yi Dönüştürme Hedefindeyiz”


Fuar alanındaki standları gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa  Dündar, fuarların ciddi yatırımlar ve modern...