29 / 04 / 2024

Osmangazi belediyesi imar barışı

Osmangazi belediyesi imar barışı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi'nde kaçak olarak yapılmış 8 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Osmangazi'de imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, imar barışı fırsatçılarına da göz açtırmıyor.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi'deki imar Barışı oyununu belediye ekipleri bozdu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi'nde kaçak olarak yapılmış 8 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Osmangazi belediyesi imar barışı Haberi

Osmangazi belediyesi imar barışı

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, kaçak yapıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Dikkaldırım Mahallesi’nde kaçak olarak yapıldığı tespit edildikten sonra yasal işlemleri tamamlanan 8 katlı binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Bölgede 5 kata kadar imar izni olmasına rağmen 8 katın tamamını kaçak olarak yapan müteahhidin İmar Barışı’ndan faydalanmak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvuru yaptığı ve ‘Yapı Kayıt Belgesi’ aldığı tespit edildi. İmar Barışı fırsatçısı müteahhidin oyunu ise Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından bozuldu.

Kaçak binanın sahibinin imar barışından yararlanabilmek için inşaatı 31 Aralık 2017'den önce inşa etmiş gibi göstererek Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden “Yapı Kayıt Belgesi” aldığı, fakat belediye tutanaklarında binanın imar barışı kapsamı dışında kalan 2018...