15 / 05 / 2024

osmangazi belediyesi koğukçınar mahallesi meydanı

osmangazi belediyesi koğukçınar mahallesi meydanı

Geçmiş dönemde yaptığı park ve meydanlar ile mahallelere nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Koğukçınar’a meydan kazandırıyor...

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa Osmangazi'de imara aykırı lüks villa yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara uygun olmadığı tespit edilen lüks villanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Bursa Osmangazi’deki iki katlı metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde can güvenliği açısından risk oluşturan, madde bağımlılarının mesken tuttuğu iki katlı metruk binayı yıktı.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

osmangazi belediyesi koğukçınar mahallesi meydanı Haberi

osmangazi belediyesi koğukçınar mahallesi meydanı


Mahallelere nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, Koğukçınar’a meydan kazandırıyor.


Geçmiş dönemde yaptığı park ve meydanlar ile mahallelere nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Osmangazi’nin dar ve sıkışık mahallelerinin başında gelen Koğukçınar Mahallesi’nde Ulufeli Camii’nin önünün açılması için bölgede daha önce 11 binayı kamulaştırarak yıkan Osmangazi Belediyesi, 144 metrekarelik 4 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştirdi. Son yıkılan bina ile bölgede toplam 12 tane binayı kamulaştırarak yıkılıp 4 çıkmaz sokakta çıkar hale getirilirken, yapılan kamulaştırmalara toplam 1 milyon 500 bin TL istimlak bedeli ödendi.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son yıkılan bina ile birlikte Koğukçınar Meydanı için yıkım çalışmalarının sona erdiğini belirtirken, vakit kaybetmeden içerisinde yeşil alan, oturma grupları, çocuklar için oyun alanı ve fitness aletlerinin yer alacağı...