25 / 07 / 2024

Osmangazi Belediyesi köyleri

Osmangazi Belediyesi köyleri

Köyleri hizmet binası, düğün salonu, meydan ve halı saha gibi hizmetlerle buluşturan Osmangazi Belediyesi’nin en büyük hedefi, köyden kente göçü engelleyip, kentten köye göçü başlatmak.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Osmangazi Belediyesi köyleri Haberi

Osmangazi Belediyesi köyleri

Köyleri hizmet binası, düğün salonu, meydan ve halı saha gibi hizmetlerle buluşturan Osmangazi Belediyesi’nin en büyük hedefi, köyden kente göçü engelleyip, kentten köye göçü başlatmak. Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köyler, Osmangazi Belediyesi’nin yürüttüğü hizmet yağmurundan payına düşeni alıyor. Geçtiğimiz aylarda Karaislah Mahallesi’ndeki tarihi değirmenin yeniden hayat bulması için restorasyon çalışmalarının startını veren, daha sonra Seferiışıklar Mahallesi’ne düğün salonu, Oyun parkı, kamelya, halı saha ve meydan düzenlemesi yapılması için çalışmaları başlatan Osmangazi Belediyesi, şimdi de Doğancı Mahallesi’ne yapılacak olan çok amaçlı salon, kahvehane ve kamelya yapımı için harekete geçti.


Fen İşleri ve Plan Proje Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Doğancı Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, "Osmangazi Belediyesi olarak, mahalle statüsüne geçerek belediyemiz sorumluluk alanına giren...