01 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesi ulaşım yatırımları

Osmangazi Belediyesi ulaşım yatırımları

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İBB'den İstanbullulara ücretsiz ulaşım müjdesi! Toplu taşıma kullananlar dikkat! Kullanılan bakiye geri yüklenecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni kampanya ile indirimli ulaşım uygulamasından faydalanacak kesimlere bir yenisini ekledi. İstanbulkart kullananlar için geçerli olacak yeni kampanyanın detayları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Osmangazi Belediyesi ulaşım yatırımları Haberi

Osmangazi Belediyesi ulaşım yatırımları


Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi hedefiyle çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı Bursa trafiğine nefes aldırmak adına Mudanya Yolu ile birleştiriyor. Altyapı ve yol çalışmalarının birlikte yürütülmesi açısından Türkiye’de bir ilk olan 1.7 kilometre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki bulvar, 3.4 kilometre daha uzatılarak, Türkiye’nin de en güzel caddelerinden biri olarak Bursa trafiğini rahatlatacak. Hazırlanan proje kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın Mudanya Yolu uzantısında kalan 143 binanın,  2016-2020 yılları arasındaki kamulaştırılası, Osmangazi Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda oy birliğiyle kabul edildi.


Yaklaşık 100 bin metrekare alanı kapsayan bölgedeki binaların kamulaştırılmasıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Akpınar Kavşağı ile birleştirilerek Mudanya Yolu’na bağlanacak. Kararın oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından proje hakkında açıklama yapan...