03 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesinin eylem planı onaylandı mı

Osmangazi Belediyesinin eylem planı onaylandı mı

Osmangazi Belediyesi Eşitlik Birimi’nin, ilçede yaşayan dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına hazırladığı 5 yıllık ‘Yerel Eylem Planı’, Osmangazi Belediye Meclisi tarafından da onaylandı.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm eylemi!

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde kentsel dönüşüm alanında evleri bulunan ve eylem yapan vatandaşlarla polis arasında arbede yaşandı.

Osmangazi Belediyesi'nin 5 Yıllık Yerel Eylem Planı onaylandı!

Osmangazi Belediyesi Eşitlik Birimi’nin, ilçede yaşayan dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına hazırladığı 5 yıllık ‘Yerel Eylem Planı’, Osmangazi Belediye Meclisi tarafından da onaylandı.

Osmangazi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yenileniyor!

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası, vatandaşların 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttuğu 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı ile Fevzi Çakmak Caddesi, Osmangazi Belediyesinin başlattığı çalışma ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi şekilleniyor!

Belediye Başkanı Dündar: "Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Osmangazi Belediyesinin en büyük bütçeli en ciddi yatırımı. Bursa'yı Bursa dışına taşıyacak bir proje" dedi.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm ofisi yoğun ilgi görüyor!

Osmangazi Belediyesinin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm Projesi için vatandaşı bilgilendirmek adına açılan irtibat Ofisine ilgi büyük.

Osmangazi Kent Meydanı'nın çehresi değişecek!

Osmangazi Belediyesinin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. oturumu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Soğanlı kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman?

Osmangazi Belediyesinin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği, modern şehir mimarisiyle örnek olması hedeflenen 'kentsel dönüşüm projesi' için geri sayım başladı. Kentsel dönüşüm projesinin 1.etap 1. kısmı 12 Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Osmangazi'de yeni dönemde kentsel dönüşüm ön plana çıkacak!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’de yeni dönemin, kentsel dönüşüm çalışmalarının öne çıktığı, tarihi dokunun yeniden ayağa kalktığı, doğal ve ekolojik yapının korunduğu bir dönem olacağını söyledi...

Bolvadin Eber ve Akşehir Gölleri acil eylem kurtarma planı toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun talimatıyla, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bulunan Eber ve Akşehir gölleriyle ilgili bir toplantı yapıldı. 5 yıllık acil eylem kurtarma ek revizyon projelerinin hazırlanmaya başlandığı bildirildi...

Bursa Osmangazi Mahallesi'ne fonksiyonel tesis yapıldı!

Osmangazi Mahallesi ne fonksiyonel tesis yapıldı.Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, inşaatı tamamlanan ve 4 mahalleye hizmet verecek olan Osmangazi Aile Sağlığı Merkezi ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Osmangazi Aile Sağlığı Merkezi ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Konya’ nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi' nde yapımı tamamlanan Osmangazi Aile Sağlığı Merkezi ve Yaşam Merkezi kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Osmangazi EDAŞ’a Çinli CMEC şirketi talip oldu!

2010’ da özel sektöre devredildikten sonra devlete borcunu ödemeyen ve yönetimine EPDK tarafından el konulan elektrik dağıtım şirketi olan Osmangazi EDAŞ’ ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi toplu konut alanında 6579 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım imar Planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Osmangazi Belediyesinin eylem planı onaylandı mı Haberi

Osmangazi Belediyesinin eylem planı onaylandı mı


Osmangazi Belediyesi Eşitlik Birimi’nin, ilçede yaşayan dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına hazırladığı 5 yıllık ‘Yerel Eylem Planı’, Osmangazi Belediye Meclisi tarafından da onaylandı. Hazırlanan 5 maddelik eylem planı ile önümüzdeki 5 yılda Şiddetle Mücadele, Kentsel Hizmetler, İstihdam, Katılım ve Sağlık gibi konularda önemli çalışmalar gerçekleştirilecek.


Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ‘Eşitlik Birimi’ koordinasyonunda yürütülen ve tüm müdürlüklerden katılımcıların yer aldığı ‘Eşitlik Birimi Temsilcileri Çalışma Grubu’ hazırlıklarını tamamladı. Avrupa Belediyeler Birliği ve Bölgeler Konseyi (CEMR) tarafından hazırlanan Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartına 2 yıl önce imza atan Osmangazi Belediyesi’nin yürütülen atölye çalışmaları sonunda hazırlanan ‘Yerel Eylem Planı’, ilçede yaşayan kadın, erkek, engelli ve yaşlı gibi dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor.



Hazırlanan eylem planının Belediye Meclisi tarafından onaylanmasının...