11 / 05 / 2024

Osmangazi Çarşı Karakolu nerede

Osmangazi Çarşı Karakolu nerede

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmalarının ardından Fomara’daki eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının giriş katına taşınan Çarşı Polis Karakolu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı törenle açıldı

Bursa Osmangazi'de 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa  1. Sulh Mahkemesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Alaşar Mahallesi, 4459 ada 29 parselde yer alan 4 bin 771,94 metrekarelik arsayı 14 milyon 315 bin 820 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Osmangazi'deki Kayhan Çarşısı restore edildi!

Osmanlı'dan günümüze 600 senelik geçmişiyle Bursa'nın en önemli çarşıları arasında yer alan Kayhan Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla baştan aşağı yenilendi.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Osmangazi Tahtakale Çarşısı yeniden ayağa kalktı!

Bursa’nın tarihi çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla eski hüviyetini yeniden kazandı. 

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Osmangazi'ye yeni kültür merkezi!

Osmangazi Belediyesi, Kayhan Mahallesi’nde 20. yüzyıl başlarına ait sivil mimarlık örneği yapıyı rekonstrüksiyon çalışmaları ile restore etti. Kültür merkezi olarak kullanılacak tarihi yapı, Osmangazi Kayhan Çarşısı’na da önemli bir değer katacak.

Bursa Osmangazi'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli Osmangazi İlçesi Alaşar Mahallesi'nde yer alan Toyota Plaza tarafından kullanılan arsa konumundaki taşınmaz 4 milyon 76 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Osmangazi'de 4.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alaşar Mahallesi'nde yer alan boya apre ve emprime fabrikası 4 milyon 321 bin 136 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Osmangazi Çarşı Karakolu hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmalarının ardından Fomara’daki eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının giriş katına taşınan Çarşı Polis Karakolu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı törenle açıldı

Bursa Osmangazi'de 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi İlçesi Alaşar Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 31 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 5 milyon 864 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de kaçak depo yıkıldı!

Bursa Osmangazi belediyesi Alaşar Mahallesinde, birinci sınıfı tarım arazisi üzerinde inşa edilen işyeri ve depo belediye ekipleri tarafından yıkılarak yerle bir edildi.

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Osmangazi Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi yenileniyor!

Hisar Kaleiçi Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret ederek, bölgede yürüttüğü çalışmalar için kendisine teşekkür etti.

Osmangazi Çarşı Karakolu nerede Haberi

Osmangazi Çarşı Karakolu nerede



Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nün İzmir yolundaki yeni binasına taşınmasının ardından, Fomara’daki eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının giriş katı, Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen inşaat ve düzenleme çalışmaları ile Çarşı Polis Merkezi olarak düzenlendi. Çalışmalar kapsamında Çarşı Karakolu’nun taşındığı bölümün zemini yenilenirken, seramik ve parke kaplamaları değiştirildi. Tavanlara kenetli alüminyum asma tavan uygulanırken, duvarların alçı sıvası ve boyası yapıldı. Ofis bölmesi şeklinde odalar oluşturulup dizaynı gerçekleştirildi. Tüm odalara mekanik, elektrik ve havalandırma tesisatları döşendi. Çay ocağının zemin ve duvar seramikleri döşenerek, tezgah ve dolapları takıldı.


Yeni yerine taşınan Çarşı Karakolu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hizmete açıldı. Karakolun içerisini gezen ve polis memurları ile sohbet eden Bakan Soylu, daha sonra kurdele keserek karakolu hizmete açtı. Bakan Soylu, karakolu çok beğendiğini dile getirerek,...