28 / 04 / 2024

osmangazi Doğanevler

osmangazi Doğanevler

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek adına kaçak yapılaşma ile mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 3 binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak inşaata zamanında müdahale!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde orman arazisi üzerine kaçak olarak belirlenen yapıyı yıktı.

Bursa Osmangazi’nin 5 yıllık yol haritası belirlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin 2020–2024 Stratejik Planı Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Osmangazi Belediyesi’nin 5 senelik yol haritasını belirleyecek olan stratejik planın ana misyonu, kaynakların en doğru ve en verimli biçimde kullanması oldu.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapı yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı.

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Bursa Doğancı Camii restore ediliyor!

Osmangazi’ye 17 kilometre uzaklıktaki Doğancı Köyü’nde bulunan ve Bursa’nın ahşap çatılı 4 camisinden biri olan 200 yıllık Doğancı Camii restore ediliyor.

Osmangazi Belediyesi'nden 7 yılda 1.630 proje!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 7 yıllık icraatlarını değerlendirdiği basın toplantısında, yapılan doğru işlerle Osmangazi'nin cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Bursa Doğanbey kentsel dönüşümde son durum!

Osmangazi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde bulunan atıl durumdaki binalar madde bağımlılarının mekanı oldu. Doğanbey TOKİ, Ördekli Kültür Merkezi ve Demirtaşpaşa metro istasyonu üçgeninde yer alan mahallede, çok sayıda metruk bina bulunuyor.

Osmangazi Belediyesi 13 okulu daha yeniledi!

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki 13 okulu yenileyerek, çocukların daha iyi şartlarda eğitim alacakları modern birer eğitim yuvasına dönüştürdü.

Osmangazi'deki metruk binalar yıkılıyor!

Güvenlik açısından riskli bulunduğu için vatandaşlar ve emniyet birimlerinin şikayeti doğrultusunda harekete geçen Osmangazi Belediyesi, metruk ile harabe haldeki yapıları alınan encümen kararlarının ardından yıkarak ortadan kaldırıyor.

Aber Yapı Endüstrisi İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aber Yapı Endüstrisi İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Özcan Keleş ve Demet Keçeci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Doğanevler Caddesi'nde kuruldu.

osmangazi Doğanevler Haberi

osmangazi Doğanevler

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek adına kaçak yapılaşma ile mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 3 binanın yıkımını gerçekleştirdi. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri, ilk olarak 379. Sokak üzerinde yer alan kaba inşaat halindeki binayı yıktı. Olaysız geçen yıkımın ardından, yine Doğanevler Mahallesi Betül Sokak üzerinde yer alan bir binanın yeni yapılmakta olan üçüncü katı ekipler tarafından yıkıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen son yıkımda ise, Dilek Sokak üzerinde yer alan 2 katlı bir evin kaçak olduğu tespit edilen ikinci katı ekipler tarafından yerle bir edildi. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kaçak yapıyla mücadeleye aralıksız devam edeceklerini belirterek, vatandaşları ruhsatsız, kaçak bina yapmamaları konusunda uyardı. 

Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen...