30 / 04 / 2024

osmangazi edaş

osmangazi edaş

Osmangazi EDAŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende satışın yüzde 75’i China Machinery ve GXIIC’e 384.6 milyon dolara satıldı. Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.

Osmangazi EDAŞ’a Çinli CMEC şirketi talip oldu!

2010’ da özel sektöre devredildikten sonra devlete borcunu ödemeyen ve yönetimine EPDK tarafından el konulan elektrik dağıtım şirketi olan Osmangazi EDAŞ’ ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Osmangazi EDAŞ'a 8 talip çıktı!

Yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun yönetimine el çektirdiği ve yeni üyeler atadığı Osmangazi EDAŞ'a 8 talip çıktı. Şirketin kısa bir zaman sonra el değiştirmesi bekleniyor..

Çinli CMEC, Osmangazi EDAŞ’ı satınalmaktan vazgeçti!

Bu yıl şubat ayında Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin çoğunluk hissesini almak için anlaşan Çinli China Machinery Engineering Corporation (CMEC), bu satın almadan vazgeçtiğini Enerji Bakanlığı’na bildirdi.

Osmangazi EDAŞ, China Machinery ve GXIIC’e satıldı!

Osmangazi EDAŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende satışın yüzde 75’i China Machinery ve GXIIC’e 384.6 milyon dolara satıldı. Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Bursa Osmangazi ilçesi Soğanlı mahallesi Rezerv Yapı Alanı ve Riskli Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek!

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek. Bursa'ya gelen Bulgaristan'ın Kırcaali kentinde görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları üç günlük program kapsamında Osmangazi'nin farklı bölgelerini gezerek yapılan yatırımları inceledi.

Yıldırım ve Osmangazi belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıklandı!

Mevcut yapı stokuyla kentsel dönüşümün tam ortasında yer alan Bursa'da, gecekondudan rezidansa doğru değişim için Yıldırım ve Osmangazi Belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıkladı...

Osmangazi'de meydan için bir adım daha!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi'de istasyona vize çıktı!

Bursa Osmangazi'de istasyona vize çıktı. Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor'un benzin istasyonu yapmak üzere satın aldığı arazideki imar değişikliğine itirazları reddetti ve de yapılan değişikliği onayladı.

Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri!

Bursa İli Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilen Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar çıkıyor. Centrum Yunuseli projesi teslimlerinin 2016 yılı Mart ayının 15'inde yapılacağı planlanıyor.

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve de LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddetti.

Osmangazi'de 2 kaçak binanın yıkımı gerçekleşti!

Uludağ’ın eteğinde çamlıkların arasında yapılan iki kaçak bina belediye ekiplerince yıkıldı. Osmangazi Belediyesi, Kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlı şekilde sürdürüyor. Belediye, Osmangazi'deki kaçak binaları yıkmaya devam ediyor...

Mustafa Dündar: Osmangazi'deki dönüşümde TOKİ olmayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyeleri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’de hayata geçirecekleri Kentsel Dönüşümün özel sektör eliyle olacağını söyledi.

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.

Bursa Osmangazi İlçesi'nde 2 milyon 80 bin 141 TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa ilinin Osmangazi İlçesi'nde yer alan 7.564,15 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Bursa 7. İcra Dairesi tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 15:30-15:35 arasında ihale edilecek.

osmangazi edaş Haberi

osmangazi edaş

Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.


Ancak, mali sıkıntı yaşadıkları bilinen Yıldızlar SSS Holding, ödemeyi yapamayınca, EPDK yeniden şirketin yönetimini devralmıştı.


İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre, merkezi Eskişehir’de bulunan OEDAŞ:


·Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtımı yapıyor.


·5 il, 54 ilçe, 189 belediye, 1811 köy, 381 köy bağlısı, 56 işletmeye elektrik dağıtımı yapıyor.


·Türkiye enerji tüketiminin % 2.4’ü söz konusu bölgede tüketiliyor.


·Türkiye’deki nüfusun % 3.6’sı ve abone sayısının yüzde 4’ü bu bölgede...