16 / 05 / 2024

Osmangazi Hamitler oturma izni

Osmangazi Hamitler oturma izni

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak açıklandı. Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi. 

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi Hamitler'de 37 bin daireye oturma izni verildi!

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak açıklandı. Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi. 

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

Osmangazi'nin köyleri cazibe merkezi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin ‘Her Köye Park’ projesi kapsamında Uludağ eteklerinde yer alan Hüseyinalan Mahallesi’nde yapılan çocuk oyun parkı, oturma alanı, futbol ve basketbol sahaları, hizmete açıldı.

Osmangazi'de 18 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Osmangazi’de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler-Yunuseli-Güneştepe gelişim bölgesi, geniş caddeleri, yaya ve bisiklet yolları, geniş parkları, modern pazar yerleri ile ilçenin yeni çekim merkezi haline geldi

Osmangazi Belediyesi planlı yapılaşmanın önünü açtı!

Osmangazi Belediyesi, modern gelişim projesinin en güzel örneğini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe’de hayata geçirdi. Bu üç mahallede yürütülen çalışmalar tamamlandıkça değişen ve güzelleşen bir şehir, yeni bir Osmangazi ortaya çıktı.

Bursa Osmangazi'de 15 bin daireye ruhsat verildi!

Busra Osmangazi Belediyesi, modern gelişim projesinin en güzel örneğini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe'de hayata geçirdi. Osmangazi Belediyesi, 3 mahallede yaklaşık 15 bin daireye konut kullanım amacı ile ruhsat verdi.

Hamitler Kapalı Pazar Alanı açılmak için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Hamitler Kapalı Pazar Alanı hizmete girmek için gün sayıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 7 kapalı pazar alanı projesinden biri olan Hamitler Kapalı Pazar Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Hamitler Kapalı Pazar Alanı hizmete girmek için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Hamitler Kapalı Pazar Alanı hizmete girmek için gün sayıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamitler Kapalı Pazar Alanının bölgedeki yaşam kalitesini arttıracağını söyledi.

Osmangazi Hamitler oturma izni Haberi

Osmangazi Hamitler oturma izni

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak belirlendi.  Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre meclis üyelerine yapmış oldukları yatırımlar hakkında da bilgiler veren Başkan Dündar, “Yapmış olduğumuz disiplinli yönetim, planlı çalışma, bütçenin akıllıca kullanılması Osmangazi’nin kazanmasına vesile oluyor. Bizler hangi konu başlığını açsak o konu başlığında yaptığımız yatırımları saatlerce konuşabiliriz. Tarihi mirasın korunması dendiğinde onlarca eseri ayağa kaldırmamızı sayabiliriz. Hatta bu çalışmalarımız belediyenin rutin bir faaliyeti haline geldi. Spor alanındaki yatırımlarımızı ele alırsak Türkiye’nin en büyük atletizm salonunu biz yaptık. Mahallelerimize her kesimin spor yapabileceği tesisler inşa ettik. 5 tane yüzme havuzumuz var. Fitness salonlarımız vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız...