29 / 04 / 2024

Osmangazi Hamitler'de 37 bin daireye oturma izni verildi!

Osmangazi Hamitler'de 37 bin daireye oturma izni verildi!

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak açıklandı. Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi. 



Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak belirlendi.  Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre meclis üyelerine yapmış oldukları yatırımlar hakkında da bilgiler veren Başkan Dündar, “Yapmış olduğumuz disiplinli yönetim, planlı çalışma, bütçenin akıllıca kullanılması Osmangazi’nin kazanmasına vesile oluyor. Bizler hangi konu başlığını açsak o konu başlığında yaptığımız yatırımları saatlerce konuşabiliriz. Tarihi mirasın korunması dendiğinde onlarca eseri ayağa kaldırmamızı sayabiliriz. Hatta bu çalışmalarımız belediyenin rutin bir faaliyeti haline geldi. Spor alanındaki yatırımlarımızı ele alırsak Türkiye’nin en büyük atletizm salonunu biz yaptık. Mahallelerimize her kesimin spor yapabileceği tesisler inşa ettik. 5 tane yüzme havuzumuz var. Fitness salonlarımız vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız ile Bursa’yı yeniledik. Hamitler Güneştepe bölgesinde 37 bin daireye oturma izni verdik. 140 bin kişilik yeni bir şehir inşa ettik. Biz göreve geldiğimizde 19 bin olan Demirtaş’ın nüfusu şuan 80 bine ulaştı. Osmangazi, Bursa’nın cazibe merkezi oldu. Osmangazi Meydanı için 145 milyon liralık kamulaştırma yaptık. Şimdi bu projemizi ihaleye çıkıyoruz. Biz yapacağız-edeceğiz diye konuşmuyoruz. Yaptık ve yapıyoruz diyoruz” diye açıklamalar yaptı. 
 


Geri Dön