16 / 05 / 2024

osmangazi yapı izni

osmangazi yapı izni

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak açıklandı. Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Muğla’da bir milyon 161 metrekarelik alana yapı izni!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 9 aylık süreç içinde Muğla’da 2 bin 686 bina ile 7 bin 271 daireye yapı ruhsatı verildiğini açıklarken bu alanın bir milyon 161 bin 74 metrekarelik alana sahip olduğu bildirildi.

Bursa Osmangazi'deki 11 sivil mimari örneği yapı ayağa kaldırılıyor!

Tarihi mirasın korunmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla eski Bursa’yı ortaya çıkaran Osmangazi Belediyesi 11 Sivil Mimari Örneği yapıyı yeniden ayağa kaldırıyor.

'Konkordato'lu müteahhide yapı izni verilecek!

Konkordato ilan eden ve işlerini askıya alan şirketlere "yetki belgesi verilmemesi" kısıtlaması iptal edildi. Kararla bu kişiler işlerine devam edebilecek...

2020'nin ilk çeyreğinde 17,4 milyon metrekarelik yapı izni verildi!

TÜİK Ocak-Mart 2020 dönemiyle ilgili yapı izin verilerini açıkladı. 2020 yılının ilk üç ayında bina sayısı yüzde 1,1 ve daire sayısı yüzde 4,0 yükselirken, izin verilen konutların yüzölçümü yüzde 11,4 ve değeri yüzde 4,0 düştü.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Validebağ Korusu’nun imar planları kabul edildi! 

Üsküdar’daki 354 dönümlük alanda bulunan 1.derece doğal sit alanı olan Validebağ Korusu için imar planları hazırlama çalışmaları tamamlandı. Meclis'te onaylanan kararla, Validebağ Korusu'nda yapı izni çıktı...

Antalya Selinus Sahili’ne yapılaşma izni!

Antalya Gazipaşa’da yer alan Selinus Sahili 5 yıldızlı otellere açılıyor. Doğal sit alanı olan 2 kilometrelik sahilde yüzde 80 yapılaşma izni verildi.

osmangazi yapı izni Haberi

osmangazi yapı izni

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak belirlendi.  Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre meclis üyelerine yapmış oldukları yatırımlar hakkında da bilgiler veren Başkan Dündar, “Yapmış olduğumuz disiplinli yönetim, planlı çalışma, bütçenin akıllıca kullanılması Osmangazi’nin kazanmasına vesile oluyor. Bizler hangi konu başlığını açsak o konu başlığında yaptığımız yatırımları saatlerce konuşabiliriz. Tarihi mirasın korunması dendiğinde onlarca eseri ayağa kaldırmamızı sayabiliriz. Hatta bu çalışmalarımız belediyenin rutin bir faaliyeti haline geldi. Spor alanındaki yatırımlarımızı ele alırsak Türkiye’nin en büyük atletizm salonunu biz yaptık. Mahallelerimize her kesimin spor yapabileceği tesisler inşa ettik. 5 tane yüzme havuzumuz var. Fitness salonlarımız vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız...