08 / 06 / 2024

Osmangazi Hamitler

Osmangazi Hamitler

Gür Caddesi'nin genişletilmesi için çalışmalara başlayan ve 44 binayı yıkarak 2 bin 300 metrekare alanı kamulaştıran Osmangazi Belediyesi, caddeyi ana artere imar yolu için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi Hamitler'de 37 bin daireye oturma izni verildi!

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak açıklandı. Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi. 

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

Osmangazi'de 18 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Osmangazi’de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler-Yunuseli-Güneştepe gelişim bölgesi, geniş caddeleri, yaya ve bisiklet yolları, geniş parkları, modern pazar yerleri ile ilçenin yeni çekim merkezi haline geldi

Osmangazi Belediyesi planlı yapılaşmanın önünü açtı!

Osmangazi Belediyesi, modern gelişim projesinin en güzel örneğini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe’de hayata geçirdi. Bu üç mahallede yürütülen çalışmalar tamamlandıkça değişen ve güzelleşen bir şehir, yeni bir Osmangazi ortaya çıktı.

Bursa Osmangazi'de 15 bin daireye ruhsat verildi!

Busra Osmangazi Belediyesi, modern gelişim projesinin en güzel örneğini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe'de hayata geçirdi. Osmangazi Belediyesi, 3 mahallede yaklaşık 15 bin daireye konut kullanım amacı ile ruhsat verdi.

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

Osmangazi Kükürtlü'de anıt ağaç tescil kaydının kaldırıldı!

Bursa Osmangazi'ye bağlı Kükürtlü Mahallesi'nde 3870 ada, 6,7,8 parsellerde yer alan anıt ağaçların tescil kaydı kaldırıldı. Yapılan tescil kaydı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Osmangazi'de 2 kaçak bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından kaçak olduğu tespit edilen Kayhan Mahallesindeki tek katlı bir bina ve Hocahasan Mahallesinde yer alan bir apartmanın dördüncü katına yapılan çatı katı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Osmangazi Hamitler Haberi

Osmangazi Hamitler


Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesinde Gür Caddesi'ni genişletmek için 4 katlı bir binayı istimlak ederek yıktı. 


Gür Caddesi'nin genişletilmesi için çalışmalara başlayan ve 44 binayı yıkarak 2 bin 300 metrekare alanı kamulaştıran Osmangazi Belediyesi, caddeyi ana artere imar yolu için de çalışmalarını sürdürüyor. 


Gür Caddesi'ni 40 metre genişliğindeki imar yoluna bağlayacak güzergah üzerinde yer alan 4 katlı bir bina kam ulaştırılarak yıkıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Geçen eylül ayında Gür Caddesi'nin devamında yaptığımız yoğun kamulaştırmalar ile yolu genişletmiş, ana arter sağlayacak imar yolu için çalışmalara başlamıştık. Bu bölgemizde 44 binayı yıkarak, 2 bin 300 metrekare alan kamulaştırdık. Bugün de 4 katlı bir binayı yıkıyoruz. Bu yolu açabilmek için bugüne kadar toplam 6 bin 817 metrekare alan kamulaştırdık. 


Kamulaştırmalar için 5 milyon 200...