24 / 07 / 2024

osmangazi kaymakamı Ahmet Okur

osmangazi kaymakamı Ahmet Okur

Eski Osmangazi Kaymakamı Ahmet Okur, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Uşak Valiliğine atandı. Peki, Yeni Uşak Valisi Ahmet Okur kimdir? Ahmet Okur, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Ahmet Arslan: Mega projeler en şiddetli depremlere bile dayanıklı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleriyle Avrasya ve Marmaray tünelleri gibi dev yapıların çok büyük şiddetteki depremlerde bile ayakta kalabilecek şekilde tasarlanarak yapıldığını söyledi.

TOKİ Şırnak Cizre 1. Etap incelendi!

Şırnak Cizre'de TOKİ tarafından inşa edilen 1. Etap konutları incelendi. Cizre Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ahmet Adanur, çalışmalar hakkın bilgi aldı.

Osmangazi Köprüsü'ne ilişkin 5 sorun TBMM'de!

Osmangazi Köprüsü, TBMM'de konu oldu. Köprüye ilişkin 5 soru hazırlayan Tanal sorularının Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Adıyaman Besni'ye 2 yeni okul yapılacak!

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Ahmet Arslan: Senede 50 kilometre tünel yapıyoruz!

Kocaeli-Bursa yolunu da bölünmüş yol haline getirdiklerini aktaran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü ve beraberindeki otoyol projesiyle kentin sanayi alanlarına erişim açısından merkez olduğunu bildirdi.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Osmangazi Köprüsü'nü inşa eden firmaya verilen garantiye ilişkin sorunlar mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Osmangazi Köprüsü'nü inşa eden firmaya verilen devlet garantisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan sordu..

Ahmet Arslan'dan Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Osmangazi Köprüsü'nün toplam işletme süresi göz önüne alındığında, topyekun kamu menfaati önemlidir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

osmangazi kaymakamı Ahmet Okur Haberi

osmangazi kaymakamı Ahmet Okur

Ahmet Okur kimdir?

Ahmet Okur, 1966 yılında Hatay ilinde dünyaya geldi. Ahmet OKUR İlk Orta ve Lise eğitimini Hatay'da tamamlayarak, Lise birincisi olarak girdiği Üniversite sınavı sonucunda 1984 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümüne derece ile girdi. 


Üniversiteyi tamamladıktan sonra meslek sınavlarına girerek İçişleri Bakanlığı bünyesinde Kaymakamlık mesleğine Kars Kaymakam Adayı olarak başlamış ve üç yıllık adaylık süresi içerisinde bir yılı İngiltere'de olmak üzere kaymakam refikliği ve kaymakam vekaleti görevlerinde bulundu.


Kaymakamlık görevine asaleten  Giresun ili Alucra ilçesinde başlayan Kaymakam Ahmet OKUR; sırasıyla Kastamonu Doğanyurt Kaymakamlığı, Malatya Vali Yardımcılığı, Karaman Vali Yardımcılığı, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı, Çanakkale Bayramiç Kaymakamlığı, İstanbul Maltepe Kaymakamlığı ve Adana Seyhan Kaymakamlığı görevlerini yürüttükten sonra, 28 Haziran 2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararname ile Bursa Osmangazi...