02 / 05 / 2024

osmangazi kent sorunları

osmangazi kent sorunları

Osmangazi Alemdar Mahallesi’nde 21 farklı dernek başkanıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahallelerin sorunlarına çözüm aradılar.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Osmangazi Barajı çevresinde tahliye edilen köylülerin sorunları TBMM'de!

Osmangazi Barajı yapım çalışmaları kapsamında yerleşim yerleri boşaltılan çevre köy sakinlerinin sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

İzmir'de tüm kent sorunları çözülecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik başkanlarıyla bir araya geldi.

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Osmangazi'nin sorunlarına çözüm arandı!

Osmangazi Alemdar Mahallesi’nde 21 farklı dernek başkanıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahallelerin sorunlarına çözüm aradılar.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Kent Meydanı Bursa'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Osmangazi için projelendirilen Kent Meydanı üniversite öğrencilerine tez konusu oldu. Öğrenciler, projeyle ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan bilgi aldı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak kafe yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Kent Meydanı’nda kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir kafeyi yıktı.

osmangazi kent sorunları Haberi

osmangazi kent sorunları

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alemdar Mahallesi’nde 21 farklı dernek başkanıyla bir araya geldi.


Erzurum Oltu Çayüstü Köyü Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Mustafa Dündar, “Bu akşam burada apayrı bir güzellik yaşıyoruz. Aynı mahallede bulunan farklı yöre derneklerinin bir araya gelip sorunların çözümü için ortak hareket etmesi, Bursalı olmanın en güzel örneğini teşkil ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız sorun yok” dedi.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ın da yer aldığı buluşmada, vatandaşlarla birlikte, onlarla iç içe olmaya büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Dündar, “Her zaman için sahadayız, vatandaşımız ne istiyorsa yerine getiriyoruz. Şehirde yaşamanın kendine göre bir takım zorlukları da var, güzellikleri de. Bizler belediye olarak bu...