02 / 10 / 2024

osmangazi kentsel sönüşüm

osmangazi kentsel sönüşüm

Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar Gazeteniz Bursa Haber’in ‘Gündem Buluşmaları' toplantısına katıldı. Bursa Haber Gazetesi'nden Can Topaktaş bugünkü yazısında Osmangazi'deki dönüşümü ele aldı.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Osmangazi kentsel dönüşümde ilk sırada!

Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirdiği kamulaştırmalar ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçeler arasında birinci sıraya yükseldi.

Osmangazi kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi!

Özhaseki, Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Törenine katılarak, hak sahiplerine anahtar ve tapularını teslim etti.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Demirkapı Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm buluşması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilk etapta Soğanlı’da başlatılan ‘kentsel dönüşüm’ uygulamasındaki süreci, bugün gazetecilere anlatacak. Uygulama sahasında, bilgilendirme olacak. Kentsel dönüşümün geleceği de, gündeme gelecek.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Osmangazi Belediye Meclisi’nin aralık ayı toplantısında kentsel dönüşüm konuşuldu. Başkan Mustafa Dündar, Bursa’yı yeniden ayağa kaldırdıklarını söyledi.

Osmangazi’de 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yapılıyor!

MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’deki Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Kentsel Dönüşüm uygulama alanları hakkında bilgi verdi.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Osmangazi Belediyesi'nin, daha modem ve yaşanabilir bir şehir inşa etmek için başlattığı Kentsel Dönüşüm çalışmalarına vatandaşlarda destek veriyor.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde hafriyat çalışmaları sürüyor!

Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hafriyat ve zemin güçlendirme çalışmaları başladı.

Osmangazi kentsel dönüşüm plan değişikliği kabul edildi!

Osmangazi Belediyesi’nin yeni dönem için hazırlamış olduğu 16 vizyon proje içerisinde yer alan Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili plan değişikliği raporu Osmangazi Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle geçti.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları bu zirvede konuşulacak.

osmangazi kentsel sönüşüm Haberi

osmangazi kentsel sönüşüm

Bursa Haber Gazetesi'nden Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'deki dönüşümü ele aldı. 


İşte o yazı:


Gazeteniz Bursa Haber’in ‘Gündem Buluşmaları’ adı altında  geleneksel hale getirdiği toplantıların bu haftaki konuğu, Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar’dı. Sessiz ve derinden giden bir yapısı olduğunu düşünüyorum.


Kahve Beyaz’daki toplantılarımızda hem bizler konuğumuzu yakından tanıyoruz hem de yakınlık oluşuyor. Resmiyetten uzak ortamlarda sohbet daha verimli geçiyor.


Osmangazi gibi dev bir ilçede sorunlarla boğuşmak kolay değil… 830 bin kişinin her gün çöpü alınacak, suları kesilmeyecek, ayaklarına taş değmeyecek ve merkezi konumda olduğu için de diğer ilçelerden gelen binlerce kişinin huzur içinde olması sağlanacak… Söylemesi kolay geliyor insana ancak planlama yapmak ve uygulamaları gözden geçirmek gerekiyor. Hem de önümüzde ‘kentsel dönüşüm’ gibi zor bir konu varken…


İsterseniz sayın Dündar’ı yakından tanıyalım...