02 / 05 / 2024

Osmangazi Ünlü Cadde

Osmangazi Ünlü Cadde

Yapılan çalışmalarla yepyeni bir görünüm kazanan Ünlü Cadde, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılan çalışmalarla Ünlü Cadde’nin yeniden adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi olacağını söyledi.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Park Residences Cadde'de ünlü yağmuru!

Park Residences Cadde'de gerçekleştirilen Park Çadır Buluşmaları ile Kadıköylüleri ünlü isimlerle sohbete bekliyor...

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

Osmangazi’de bozuk cadde ve sokak kalmayacak!

Osmangazi Belediyesi, havaların güzelleşmesiyle birlikte 2017 yılının asfalt sezonunu açtı. Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 sokakta asfalt kaplama çalışması başlatan belediye ekipleri, freze makinesi ile kazınan sokakları asfalt dökerek yeniledi.

Parador cadde mağazasını açtı!

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

Şanlıurfa cadde tramvayı için düğmeye basıldı!

Şanlıurfa’da günlük 55 bin yolcuya hizmet verecek ilk raylı sistem projesi olan cadde tramvayı için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi düğmeye bastı.

Osmangazi Köprüsü iki haftada 20 milyon TL kaybettirdi!

Vatandaş, Osmangazi Köprüsü'nden geçişi pahalı buldu. Devletin günlük 40 bin geçiş garantisi verdiği köprüyü kullananların sayısı 5-6 binlerde kaldı. Devlet günde milyonlarca dolar zararda.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri ne kadar?

Açılışı 30 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan ve 9 günlük bayram tatili boyunca ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü'nden ücretli geçişler başladı.

Osmangazi Köprüsü'nün yatırım bedeli 1 milyar 140 milyon dolar!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Osmangazi Köprüsü'nün yatırım bedelinin 1 milyar 140 milyon dolar olduğunu anımsatarak, devletin günlük 40 bin araç geçişi garantisi vermesini eleştirdi.

Osmangazi Ünlü Cadde Haberi

Osmangazi Ünlü Cadde


Osmangazi Belediyesi’nin, Bursa’nın en eski caddelerinden biri olan Ünlü Cadde’yi eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalar sona erdi. Yürütülen çalışmalar ile çehresi tamamen değişen cadde, vatandaşların ve esnafın hizmetine sunuldu. Ünlü Cadde’nin hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Başkan Dündar, “Ünlü Cadde, Bursa’nın en eski ve vatandaşlar tarafından en çok bilinen caddelerinden bir tanesi. Burada yaptığımız çalışmalar ile caddemizin çehresi değişti. Yürüttüğümüz çalışmalar hem cadde esnafı, hem de vatandaşlarımız için önemli kazanç oldu” dedi.


Son yıllarda alışveriş merkezlerinin sayısının artış göstermesi nedeniyle esnafın  sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Başkan Dündar, “Bizlerin yapmış olduğu çalışmalar ve esnafımızın desteği ile Ünlü Cadde’yi tekrardan eski ihtişamlı günlerine kavuşturuyoruz ve ticari hareketliliğin artmasını sağlıyoruz. Buradaki esnafımız alışverişleriyle rekabet edebilecek güce kavuşacak esnafımızla yaptığımız değerlendirmede,...