26 / 07 / 2024

Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüsü fijital osb

Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüsü fijital osb

Endüstriyel dönüşüm hamlesinin ayrıntıları netleşti. Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre olacak 14 yeni dijital OSB kurulacak. Yeni OSB'lerde 10 bin KOBİ yer alacak.

Belediyeler 2+1, 3+1 ve dubleks konut ile arsa satıyor! Tarihler açıklandı! 

Kayseri Talas Belediyesi ve Çanakkale Belediyesi, 36 adet 2+1, 3+1 ve dubleks konut ile arsa satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Haziran ayında milyarlarca TL'lik gayrimenkul satan CHP’li belediyelerden yine peş peşe arsa satışı!

CHP'li belediyeler yeni arsa satışı için düğmeye bastı. Ankara, İzmir, İstanbul'dan sonra şimdi de Kastamonu, Ortahisar, Antalya Kaş, Kahramankazan, Anamur, Urla ve Çanakkale Ayvacık Belediyesi de arsa satacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Tokat, Malatya ve Çanakkale'de 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satış ilanları!

Milli Emlak, Tokat, Malatya ve Çanakkale'de yer alan 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha KDV'den muaf arsa ile arazi fırsatı! 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Muğla ve Çanakkale'de kiralık 5 iş yeri! 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Muğla ve Çanakkale'de yer alan iş yerleri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu iş yerlerinin kira bedelleri 1.500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Ankara ve Çanakkale'de 20 adet iş yeri satışa çıkıyor! 

Ankara Çankaya ve Çanakkale'de yer alan 20 adet iş yeri satılıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Milli Emlak 2 ildeki 51 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Elazığ'daki 44, Çanakkale'deki 7 adet arsa ve araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Elazığ ve Çanakkale'de satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüsü fijital osb Haberi

Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüsü fijital osb

Endüstriyel dönüşüm hamlesi Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre oluyor. Köprü güzergâhlarına entegre olacak 14 yeni dijital OSB, 10 bin KOBİ’ye ev sahipliği yapacak.


Türkiye sanayisine önemli bir dinamizm getirmesi beklenen endüstriyel dönüşüm hamlesinde ayrıntılar netleşiyor. Dev dönüşüm kapsamında kurulması planan Endüstri 4.0'a uyumlu 30 yeni OSB'nin adresleri belli olmaya başladı. Kurulduğu bölgeye ekonomik refah getirmesi beklenen dijital OSB'lerin 14'ü Marmara bölgesindeki ulaşım projelerinin etrafına kurulacak. Çanakkale 1915 Köprüsü'nün güzergâhına üç yeni dijital OSB geliyor. Yine Osmangazi Köprüsü'nün çıkışlarında yer alan 6 kamu arazisi de dijital sanayi bölgesi ilan edildi. Yeni OSB'ler 10 bin KOBİ'ye ev sahipliği yapacak.


İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bu kapsamda bazı OSB'lerin yapımına da başlandı. Yalova'da yaklaşık bin dönüm üzerine kurulacak olan Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GİOSB) için...