03 / 05 / 2024

osmangazi Yiğitali Hizmet Binası

osmangazi Yiğitali Hizmet Binası

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Osmangazi'de 11 yılda 1.465 bina yıkıldı!

Türkiye’yi yasa boğan 17 Ağustos 1999 depremin unutulmaması ve tekrar aynı acıların yaşanmaması için 2009'da yeni bir şehirleşme hamlesine öncülük eden Osmangazi Belediyesi, 11 yılda yarım milyona yaklaşan insanın yaşamına dokunan büyük bir değişim, gelişim ve dönüşüme imza attı.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kaçak evi internette 360 bin TL'ye satacaktı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ve internet üzerinden 360 bin liraya satışa sunulan ruhsatsız prefabrik evi yerle bir etti.

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'yi imar edeceğiz!

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Suriye'yi imar etmeye gideceğiz'' diye konuştu.

Osmangazi Dağakça hizmet binası tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin her mahalleye bir meydan kazandırmak için başlattığı çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dağakça Mahallesi’nde hizmet binasının inşaatı tamamlanırken, meydan çalışmalarında da sona gelindi.

Uludağ yolundaki kaçak ev yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ev yıkıldı.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

Bursa Osmangazi'deki kaçak depo yıkıldı!

Osmangazi'yi plansız ve kaçak yapılardan temizlemek adına kararlı mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yeniceabat Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edildiği tespit edilen bir depoyu yıktı.

Osmangazi Belediyesi'nin 5 Yıllık Yerel Eylem Planı onaylandı!

Osmangazi Belediyesi Eşitlik Birimi’nin, ilçede yaşayan dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına hazırladığı 5 yıllık ‘Yerel Eylem Planı’, Osmangazi Belediye Meclisi tarafından da onaylandı.

osmangazi Yiğitali Hizmet Binası Haberi

osmangazi Yiğitali Hizmet Binası

Toplam 128 metrekare alan üzerine inşa edilen Yiğitali Hizmet Binası’nın inşaatı tamamlandı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yiğitali Hizmet Binası'nda muhtarlık, kahvehane ve misafirhane yer alıyor. Çevre düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere olan Yiğitali Hizmet Binası, önümüzdeki günlerde düzenlenecek tören ile birlikte hizmete girecek. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yiğitali’nin Bursa’nın en güzel mahallelerinden bir tanesi olduğunu belirterek,  hizmet binasının bu güzel mahalleye değer katacağını söyledi.

Osmangazi’de merkezden en uç noktaya kadar hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Dündar, “Köylerimize ayrı bir önem veriyoruz. Köylerimize hizmet binaları yaptık, meydanlar inşa ettik ve camilerin etrafını açtık. Yiğitali Mahallemize de çeşitli hizmetlerde bulunduk. Caminin yanında yer alan eski binayı yıkarak modern hizmet binası inşa ettik. Bu hizmet binasında kıraathane ile birlikte muhtarlık binası ve...