09 / 05 / 2024

osmangazide iş merkezinde yangın

osmangazide iş merkezinde yangın

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi ' nde, tarihi Ulu Cami'nin karşısında bulunan 5 katlı iş merkezinin terasındaki kafeteryada, açık unutulduğu iddia edilen tüpten yangın çıktı...

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajı!

Ned Çiçekli projesi, Ankara ili, Keçiören’in merkezinde Nedimoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor.

İstanbul'un merkezinde kaçış başladı! Kiralar uçtu, şehir içi göç arttı!

Ev kiralarındaki yükseliş, Nisan ayında yeni bir rekora imza atarken şehir içi göç dalgasının da hızlandığı görüldü. Yaşadığı merkezden daha uygun fiyatlı çeper ilçelere taşınanlar ve merkezde kendi konutunu daha yüksek kiraya vererek çeperlerde oturmayı seçenler bulunuyor. 

Kayapark Sakura Evleri kura çelişi yarın!

Başakşehir Belediyesi güvencesiyle doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri’nde, ön talep fırsatı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa çıkarılan 50 konut için kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. 

Evergrande kira tasarrufu için ofisinden taşınma kararı aldı!

Borç krizi içerisinde olan emlak devi Çinli Evergrande, kiradan tasarruf etmek amacıyla Shenzhen şehir merkezinde bulunan ofisinin kira kontratını iptal etti.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Emeklilerin konutta tercihi değişti!

Türkiye Emekliler Derneği'nin (TÜED) yaptığı araştırmada emeklilerin yüzde 55'inin şehir merkezinde ve müstakil konutlarda yaşadığı ortaya çıktı. 

Almanya'da Heilbronn Kent Meclisi cami inşaatı için imar değişikliğine onay vermedi!

Almanya'nın güneyinde yer alan Heilbronn Kent Meclisi, şehir merkezinde cami inşası için sunulan imar değişikliğine onay vermedi. 

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

İzmir'de bin konteynerlik geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmiyor!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan ve bin konteynerden oluşacak geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kentsel dönüşüm için 5 milyon vatandaşımıza 15,5 milyar lira destek verdik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları için 5 milyon vatandaşa 15,5 milyar destek verildiğini açıkladı. 

Türkiye Hazır Beton Birliği, AR-GE merkezinde beton geliştiriyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) bu hataların ortadan kalkması için Yıldız Teknopark bünyesindeki laboratuvarda pek çok AR-GE çalışması ve projesi geliştiriyor.

osmangazide iş merkezinde yangın Haberi

osmangazide iş merkezinde yangın

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde, tarihi Ulu Cami'nin karşısında bulunan 5 katlı iş merkezinin terasındaki kafeteryada, açık unutulduğu iddia edilen tüpten yangın çıktı.


Olayın fark edilmesinin ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilerek cadde trafiğe kapatıldı.


Ekipler, alevlerin başka binalara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Binanın alt katlarına da yayılan yangın, yaklaşık bir saatte söndürülebildi.


İş merkezinin teras ile 5'inci katlarındaki dükkanların kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti için çalışma...