02 / 05 / 2024

osmangzi belediyesi yurt inşaatı

osmangzi belediyesi yurt inşaatı

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan yurt açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Örnektepe'deki yurt binasının Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Selçuklu Belediyesi'nden üniversite öğrencileri için yurt!

Konya Selçuklu Belediyesi üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için otel konforunda yurt inşa ediyor. 250 oda ve 1000 yatak kapasiteli yurdun kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin arazisine yurt planı!

FETÖ’ye ait olduğu nedeniyle kapatılan Murat Hüdavendigar Üniversitesi’nin Başakşehir İkitelli'de arazisine yurt yapılması planlanıyor. Teklif, Başakşehir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne sunuldu.

Isparta'da tartışmalara neden olan yurt projesi meclisten geçti!

Isparta'daki belediyelerin üyesi bulunduğu Yurt Yaptırma Birliği'nin Zafer Mahallesindeki mülkü üzerinde planladığı yükseköğrenim yurdu projesi Isparta Belediyesi ile AK Parti arasında tartışmaya yol açmıştı.

Yeşil Yurt İnşaat'tan dolar bozdurana indirim!

Yeşilyurt Belediyesi iştirakı olan Yeşil Yurt İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası dövizini bozduran vatandaşlara devam etmekte olan Yeşil İnci Evleri ile Yeşil Köy Konutlarında indirim kampanyası başlattı.

osmangzi belediyesi yurt inşaatı Haberi

osmangzi belediyesi yurt inşaatı

Sayıştay, Bursa Osmangazi Bedeliyesi’nin, 03.10.2018 tarihli 2018/293 esas ve 666 karar nolu Belediye Meclisi Kararı ile 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75/1-c kapsamında, söz konusu derneğin kendi arsası üzerine yurt inşaatı yapıldığını belirledi.

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; denetçi raporunda, "Belediye ile söz konusu dernek arasında Kanun’un 75/1-c kapsamında iş birliği protokolü imzalandığı ve belediye, özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği" vurgulandı.

Belediyenin faaliyet raporununda “… Vakfı ile Osmangazi Belediyesi Arasındaki Kükürtlü Öğrenci Yurdu İnşaatı İşine Ait İşbirliği Protokolü” şeklinde yer verilen projede “Protokolün Konusu”nun şu şekilde açıklandığı kaydedildi:

- Mülkiyeti … Vakfına ait, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi 3859 Ada, 11 Parselde bulunan…. Vakfın ait camii ve yurdun yıkılmasının ardından, caminin vakfın kendi imkanları ile...