26 / 05 / 2024

Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü

Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü

Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Osmaniye Ek Sanayi Sitesi'nde yağmursuyu drenaj hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Osmaniye Belediyesi'nden emlak vergisi 2. taksit uyarısı!

Osmaniye Belediyesi, 2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ikinci taksit ödemesi konusunda vegi  mükellefleri uyardı.

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Osmaniye'nin yolları genişletiliyor!

Osmaniye Belediyesi şehir merkezinde yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yolların genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra sokaklarda da yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Osmaniye'de 32.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul ihalesi!

Osmaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Alibeyli ve Yaveriye Mahallelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Arsa ve turistik otel binasından oluşan gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 706 bin 400 TL olarak belirlendi.

Osmaniye’deki şehit ve gazi dernekleri hizmete açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Kent Müzesi yanında Osmaniye Muharip Gaziler Derneği ve Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Derneği için yapımı tamamlanan hizmet binaları 19 Eylül Gazileri Anma Günü'nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Osmaniye yeni yollara kavuşuyor!

Osmaniye Belediyesi’nin yol yapım çalışmaları Kuzey Çevre Yolu olarak bilinen Yusuf Çenet Bulvarı’nda devam ediyor. Toprakkale yolu olarak bilinen Ruhi Kılıçkıran Bulvarı ile Remzi Özer İlkokulu arasında başlayan asfaltlama çalışmasının ilk etabı ise tamamlandı.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Osmaniye Yeşilyurt Mahallesi'nin yolları yenileniyor!

Adana Osmaniye Belediyesi, 320 toplu konutun inşa edildiği Yeşilyurt Mahallesi'nde yol çalışması başlattı. Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz, çalışmalar ile yaşam kalitesinin artacağını söyledi.

Osmaniye Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

OSMANİYE Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2016 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksidi son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Osmaniye Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık bina!

Osmaniye Belediyesi’nin Alibeyli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki arsa ve binayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Osmaniye eski belediye binası satılıyor!

Osmaniye Belediyesi, Alibeyli Mahallesi'nde bulunan eski belediye binasını satışa çıkardı. Bina ve arsasının toplam bedeli 19 milyon 800 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Haberi

Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü

Sanayi sitesi içerisinde yıllardır tenekeciler mekiğinde biriken sular, bu çalışma ile ana taşıyıcı yağmur suyu hattına bağlanacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Melih Loş, bu çalışma ile yaşanan yağmur suyu problemlerini büyük ölçüde çözeceklerini...