05 / 05 / 2024

Osmaniye büyük mobilya mağazası

Osmaniye büyük mobilya mağazası

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Kuyumcukent GYO ve Büyük Artı İnşaat ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Demet Apartmanı Kadıköy Projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile sözleşme imzaladığını yayınladı.

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası açıldı!

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si İnegöl’de hizmette!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM ’si, 10 Mayıs’ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açıldı. Mobiliyum AVM, 200 yerli mobilya üreticisini müşterileriyle buluşturuyor.

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

MASKO Mobilya Kenti 778 mağazasıyla hedef büyütüyor!

1984’te kurularak, 1998 yılında faaliyete geçen, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 550 marka 778 mağaza ve on binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hedef büyütüyor.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı. Doğtaş Genel Müdürü Hulusi Acar, "Yıl sonuna kadar yurtdışında 25 yeni mağaza açarak 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük mağazasını açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin yeni hedefinde ise Viyana ve Zürih var

Alfemo'nun Sosyal Medya Kampanyası'na büyük ilgi!

Şehirli, yenilikçi tasarımlarıyla mobilya trendlerine yön veren marka Alfemo, son dönemde sosyal medyayı etkin olarak kullanan markalar arasında yer alıyor. Alfemo'nun Sosyal Medya Kampanyası'na büyük ilgi geldi.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Osmaniye büyük mobilya mağazası Haberi

Osmaniye büyük mobilya mağazası

OFİSSET Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiftçi yaptığı açıklamada, 1980 yılında çelik büro mobilyası üretimiyle iş hayatına başladıklarını, kısa zamanda bölgede önemli işlere imza attıklarını ve firma olarak kaliteye ve yeniliğe önem veren anlayışıyla da kendini sürekli yenilediklerini belirtti. Çiftçi, "Firma olarak amacımız çalışma ortamlarına estetik ve değişken çözümler sunarak rahat bir büro oluşturmak, alternatif renk ve üstün üretim teknolojisiyle potansiyelinizi maksimum tutabileceğimiz seçenekler sunmak için bin 250 metrekarelik mobilya satış mağazamızı hizmete açmakla mutluyuz." ifadelerini kullandı.


Hayat Mobilya olarak ürün ve satış sonrası teknik desteğin müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda belirlediklerini ve değişik müşteri istek ve ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirten Çiftçi, "Mağazamız Osmaniyeli halkımızın ofis mobilyaları ve eğitim araçlarını karşılamak için halkımızdan gelecek her türlü istek ve önerilere açık olacağız." diyerek müşteri...