03 / 05 / 2024

osmaniye osb ihracat

osmaniye osb ihracat

3'üncü etapla istihdamını 25 bin kişiye çıkarmayı hedefleyen Osmaniye OSB, Erzin Limanı projesi ile ihracatına ivme kazandıracak. İskenderun Limanı'nın 2 katı büyüklükte olması planan liman projesinin inşaatına yakında başlanacak

Erzin Limanı Osmaniye OSB'nin ihracatını artıracak!

3’üncü etapla istihdamını 25 bin kişiye çıkarmayı hedefleyen Osmaniye OSB, Erzin Limanı projesi ile ihracatına ivme kazandıracak. İskenderun Limanı’nın 2 katı büyüklükte olması planan liman projesinin inşaatına yakında başlanacak

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Adnan Ünverdi: OSB'de yer bulamıyoruz!

Pandemide ihracatını artıran tek şehir olduklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, "OSB'de yer bulamıyoruz" dedi.

TMSF'den Osmaniye OSB'de 102.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

TMSF, smaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikayı 102 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 25 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Ankara'da OSB sayısında rekor hedef!

OSB'leri, üniversiteleri ve teknoloji geliştirme bölgeleriyle Türkiye'nin ihracatında önemli rol oynayan başkent Ankara, 2020 hedefini daha da büyüttü.

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor!

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor. Kayseri, bu sene e-ticaret kanallarının artması ve ihtisas OSB'lerinin devreye girmesiyle 2.2 milyar dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor..

AHK, Antalya OSB'de fabrika açtı!

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

Osmaniye 2. OSB projesine arazi engeli!

Osmaniye'de 223 yerli ve yabancı girişimci arazi engeliyle karşı karşıya kaldı. 5 milyar dolarlık yeni yatırım talebi olan yatırımcılara arazi engeli nedeniyle dönüş yapılamıyor.

Samsun'un yeni bir OSB'ye ihtiyacı var!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kentteki organize sanayi bölgelerinin yetersiz olduğunu belirterek, "Samsun'un ihracatını, üretimini ve istihdamını artırmak istiyorsak, yeni bir OSB'yi kentimize mutlaka kazandırmalıyız" dedi.

Türkiye’nin ilk ilçe OSB’si İnegöl’de!

İnegöl OSB, Türkiye’nin sanayi devlerine ev sahipliği yapıyor. Yılda 650 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirilen İnegöl OSB’nin bu başarısında tekstil ve mobilyaağaç ürünleri sektörlerinin önemli payı bulunuyor.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Osmaniye OSB hızla gelişiyor!

Osmaniye Valisi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Al, 135 parsel üzerinde 97 işletmenin üretim yaptığı bölgede taşeron firmalarda çalışanlarla birlikte yaklaşık 11 bin 500 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Osmaniye OSB'de icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Osmaniye 1. İcra Dairesi, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam bedeli 7 milyon 99 bin 566,70 TL olarak belirlendi.

osmaniye osb ihracat Haberi

osmaniye osb ihracat

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Osmaniye OSB’ye ivme kazandıracak Erzin Liman projesinin tüm izinlerinin tamamlandığını söyledi. Liman projesine çok yakında başlanılacağını kaydeden Tosyalı, “Bu liman sayesinde Osmaniye OSB transfer maliyetleri konusunda rahatlayacak”dedi. 


Yollarının kamulaştırılmasıyla birlikte liman projesinin start alacağını vurgulayan Tosyalı,”Erzin bölgesinde yapılacak olan liman projesi sayesinde 100 kilometre uzaklıktan getirilen ürünler artık 10 kilometreden getirilecek. Dökme yük, sıvı yük, konteyner taşımacılığının yapılabileceği liman tamamen Osmaniye OSB’nin hizmetinde olacak. Çok entegre bir liman projesi olan Erzin Limanı İskenderun Limanı’nın 2 kat büyüklüğünde olacak” diye konuştu. 


Yeni yatırımlarla Türkiye’nin sayılı OSB’leri arasına gireceklerini belirten Tosyalı, Osmaniye OSB’de son 3 yılda ortalama 600 milyon dolarlık yatırım yapıldığını söyledi. Son olarak Tosyalı Grup’un yaptığı Japon yatırımı Tosyalıtoyo yatırımı ve...