01 / 05 / 2024

Osmaniye sanayi yatırımı

Osmaniye sanayi yatırımı

Teşvik Yasası'nın sanayicilerin gözdesi haline getirdiği Osmaniye'de devam eden sanayi yatırımları, kentte ekonomik ve sosyal hayatı geliştirirken, nitelikli konuta olan talebi de artırdı.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Erbeğ 13 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 13 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 12 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 12 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Erbeğ Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi Döndü Sokak'ta kuruldu.

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Osmaniye sanayi yatırımı Haberi

Osmaniye sanayi yatırımı

Teşvik Yasası'nın sanayicilerin gözdesi haline getirdiği Osmaniye'de devam eden sanayi yatırımları, kentte ekonomik ve sosyal hayatı geliştirirken, nitelikli konuta olan talebi de artırdı. Gerçekleştirdiği marka konut projesi Osmaniye Sarayları ile bölgenin ihtiyacına cevap veren Keten Proje'nin yönetim kurulu üyesi Hüseyin Özgür İraöz, canlanan ekonomiyle birlikte bölgede nitelikli konuta talebin daha da artacağını söyledi. Ortadoğu'ya yakınlığı, çevresinde bulunan limanlar ve uygun karayolu ulaşımıyla Osmaniye, sanayicilerin son dönemdeki en gözde şehirlerinden. 2004 yılında Teşvik Yasası kapsamına alınmasıyla önemli bir sanayi hamlesinin başladığı Osmaniye OSB'de işletme sayısı 100'u, istihdam edilen işçi sayısı ise 12 bini buldu. Bölgede istihdam, yeni açılan işletmelerle artarak devam ediyor. 


ENERJİ İHTİSAS PROJESİ UÇURACAK 


Osmaniye, yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Adana'nın Ceyhan ilçesinde kurulacak. Enerji ihtisas Endüstri Bolgesi'ni de heyecanla bekliyor....