28 / 07 / 2024

Osmaniye Sarayları teslim

Osmaniye Sarayları teslim

Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede yayla serinliği yaşatarak, insanların hayalini, çalışırken de gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor.

TOKİ'den bir yeni proje için daha teslim müjdesi! 1 ayda 3 projede 1.984 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 ayda tam 1.984 konutun teslimini gerçekleştiriyor. Söz konusu projeler kapsamında Osmaniye'de 192 konut teslim edilirken, Adana'da 1.589 konut ve Bursa'da 203 konut teslim edildi. İşte TOKİ'nin o projeleri ile ilgili detaylar...

Osmaniye'deki depremzedeler kalıcı konutlarına Aralık ayında yerleşecek!

Osmaniye'de 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için hayata geçirilen kalıcı konutların ilk etabı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Osmaniye'deki kalıcı konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde konutları yıkılan veya zarar gören depremzedeler için Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yapımı süren 152 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Osmaniye Sarayları lansman kampanyası uzatıldı!

Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı yapıldı!

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı bugün gerçekleştirildi. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, ''Konut sahibi olmayı düşünen herkesi, proje alanımıza, örnek dairelerimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

Osmaniye'de nitelikli konuta talep artacak!

Osmaniye Sarayları projesini hayata geçiren Keten Projenin Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özgür İraöz, hareketlenen ekonomiyle birlikte bölgede nitelikli konuta talebin artacağını söyledi.

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Keten Proje Osmaniye'yi lüks konutla tanıştırdı!

"Osmaniye Sarayları" ile saray ihtişamını Osmaniye'ye getiren Keten Proje, gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektöründe kısa sürede büyük yol kat etti. İnşaat Mühendisi Hüseyin İraöz ve Mimar Buket İraöz tarafından kuruldu.

Osmaniye Sarayları şehir merkezinde yayla serinliği yaşatacak!

Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede yayla serinliği yaşatarak, insanların hayalini, çalışırken de gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt teslim tarihi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede aylık taksitler 622 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt teslim tarihi...

Korkut Ata Bahçe Yüksekokulu'nun tapusu teslim edildi!

Bahçe Kaymakamlığı ve Bahçe Belediyesi tarafından tahsis edilen 13 dönümlük arazinin tapusu Vali Kerem Al tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'ya törenle teslim edildi.

TOKİ Osmaniye Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında satışa çıkarılan 256 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

Osmaniye Sarayları teslim Haberi

Osmaniye Sarayları teslim

Şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek, çalışma hayatı yorucu ve stresli geçen her bireyin, emekli olunca gerçekleştirmek istediği ortak hayali. Kimileri bu hayaline geç de olsa kavuşurken, kimileri için ise hayal olmaktan öteye geçemiyor. Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede yayla serinliği yaşatarak, insanların bu hayalini, çalışırken de gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor. Çalışma hayatında karşılaşılan sorunlar, çekilen sıkıntılar, yorgunluk, stres ve üstüne gün içerisinde çekilmez hale gelen trafikte yaşanan koşuşturmaca, şehirlerde yaşayan insanlara hayatı zindan ediyor. Tüm bu bunaltıcı gelişmeler, bireyleri huzur bulabilecekleri sessiz, sakin mekân arayışlarına itiyor, Bireylerin çoğu, hafta sonlarını mesire alanları veya yaylalarda geçirerek, bu ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

AİLELERİN BEKLENTİLERİ DEĞİŞTİ 


Genç ve dinamik bakış açısıyla inşaat sektöründe fark...