07 / 05 / 2024

osmaniye Sumbas Çok Programlı Lisesi

osmaniye Sumbas Çok Programlı Lisesi

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Sumbas ilçesini ziyaret etti. Türk Telekom - Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’nu ziyaret edene Oduncu, vatandaşlarla ve öğrencilerle de sohbet etti...

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 kura tarihi ne zaman? İşte TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Osmaniye Sumbas projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Sumbas'ta hayata geçireceği 126 konutun ihalesi yapıldı.

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Osmaniye Sumbas'a TOKİ ve stadyum kazandırılacak!

Osmaniye Sumbas Belediyesi çok amaçlı düğün Salonunda yapılan toplantıda konuşan Durmuşoğlu TOKİ ve Stadyumun Sumbas'a kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası açıldı!

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Osmaniye'nin Depremselliği ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenlendi!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) 'Osmaniye'nin Deprem selligi ve Kentsel Dönüşüm" konulu panel düzenlendi.Osmaniye'deki zemin yapısı ve binaların buna uygunluğu ele alındı.

Suat Önal Osmaniye'de eğitime destek veriyor!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal, 2015'de eğitim alanında birçok yatırım için ödenek aktarımının yapıldığını bildirdi. Önal, yaptığı açıklamada, bu yılda da her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

OKÜ yaşam merkezi binasında yangın çıktı!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) inşaatı devam eden öğrenci yaşam merkezi binasında yangın çıktı. Dış cephe ve izolasyon malzemelerinin hızla tutuşması sonucu alevler kışa sürede 6 katlı binanın tamamına yayıldı.

Mehmet Oduncu: Osmaniye'de işini düzgün yapmayan müteahhide iş yok!

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Sumbas ilçesini ziyaret etti. Türk Telekom - Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’nu ziyaret edene Oduncu, vatandaşlarla ve öğrencilerle de sohbet etti...

Sumbas'ta evleri yanan aileye yeni ev yaptırıldı!

Osmaniye'nin Sumbas ilçesindeki orman yangınında evleri zarar gören aileye yeni ev yaptırıldı Sumbas ilçesinde 4 ay önce çıkan orman yangınında evleri zarar gören 6 kişilik Teksin ailesi, yeni evlerine kavuştu.

osmaniye Sumbas Çok Programlı Lisesi Haberi

osmaniye Sumbas Çok Programlı Lisesi


Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Sumbas ilçesini ziyaret etti. Türk Telekom-Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’nu ziyaret edene Oduncu, vatandaşlarla ve öğrencilerle de sohbet etti.


Türk Telekom-Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’na gelişinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Oduncu, ilk olarak okulun bahçesine çam fidanı dikti. Okulun bahçesine zeytin, defne, fıstık çamı ve servi olmak üzere 300 fidan dikileceği bilgisini alan Vali Oduncu, okulların bahçelerinin ağaçlandırılmasının öğrencilere doğa sevgisi aşılanması bakımından önemli olduğunu vurgulayarak, okul bahçeleri ağaçlandırılırken meyve ağaçları da dikilmesi talimatını verdi. Ağaç dikiminden sonra okulun yemekhanesinde öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Oduncu, yemek boyunca öğrencilerle sohbet etti. Yemeğin ardından okul bahçesinde öğrencilere kitap hediye eden Oduncu, daha sonra okulda incelemelerde bulundu. Okulun görsel sanatlar atölyesi, revir ve...