07 / 05 / 2024

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Sumbas ilçesini ziyaret etti. Türk Telekom - Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’nu ziyaret edene Oduncu, vatandaşlarla ve öğrencilerle de sohbet etti...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Osmaniye'de tehlikeli binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehirde tehlike arz eden binaların tespit edilerek yıkılması yönünde talimat verdiğini açıkladı.

Amasya'da Kumluca Göleti'nin temeli atıldı!

Amasya’nın Taşova ilçesinde Kumluca Sulama Göleti’nin temeli atıldı. Amasya Valisi Dr. Osman Varol, göletin bölgenin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacağını söyledi..

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Osmaniye Fakıuşağı bağlantı yolunda 2. etap çalışmaları başladı!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesini, D-400 karayoluna bağlayan, belediyenin itfaiye ve kademe tesislerinin önünden geçen Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi’nin ikinci etap yapım çalışmaları başladı.

Osmaniye'de alt yapı ve üst yapı 1.etap çalışmalarında sona gelindi!

Osmaniye'nin çehresini değiştirecek bulvarda çalışmalar son hızda devam ediyor. Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi'nde başlatılan alt yapı ve üst yapı işlemleri kapsamında 1. etap çalışmalarında sona gelindi.

İhlasevim Osmaniye Mağazası hizmete açıldı!

İhlasevim Osmaniye Mağazası yeni konseptiyle hizmete açıldı. İhlasevim Osmaniye Mağazası 'Evimi Seviyorum' sloganıyla, Alibeyli Mahallesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi No: 56/B adresinde hizmete girdi.

Osmaniye'de yatırımlara 129 milyon lira harcandı!

Osmaniye Valisi Kerem Al, "2015 yılı dönem sonu itibarıyla ödenekten 129 milyon 376 bin TL harcama yapılarak yüzde 61 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır" dedi.

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu Haberi

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu


Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Sumbas ilçesini ziyaret etti. Türk Telekom-Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’nu ziyaret edene Oduncu, vatandaşlarla ve öğrencilerle de sohbet etti.


Türk Telekom-Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’na gelişinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Oduncu, ilk olarak okulun bahçesine çam fidanı dikti. Okulun bahçesine zeytin, defne, fıstık çamı ve servi olmak üzere 300 fidan dikileceği bilgisini alan Vali Oduncu, okulların bahçelerinin ağaçlandırılmasının öğrencilere doğa sevgisi aşılanması bakımından önemli olduğunu vurgulayarak, okul bahçeleri ağaçlandırılırken meyve ağaçları da dikilmesi talimatını verdi. Ağaç dikiminden sonra okulun yemekhanesinde öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Oduncu, yemek boyunca öğrencilerle sohbet etti. Yemeğin ardından okul bahçesinde öğrencilere kitap hediye eden Oduncu, daha sonra okulda incelemelerde bulundu. Okulun görsel sanatlar atölyesi, revir ve...