18 / 05 / 2024

Osmaniye Yarpuz Regalatörü ve HES projesi çed

Osmaniye Yarpuz Regalatörü ve HES projesi çed

Osmaniye İli, Merkez İlçesi'nde bulunan Yarpuz Regalatörü ve HES projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 7 Ocak 2016 günü saat 10:00 gerçekleşecek.

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Osmaniye’nin afet sonrası imar planı hazır

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentin yeniden imarı için yapılan projede sona gelindiğini kaydeden Başkan Kara; "Şehrimizi sağlam adımlarla geleceğe taşıyacak imar planımızı yaptık. Bu çalışmayı en kısa zamanda gerçekleştirerek Osmaniye’yi güzel bir hale kavuşturacağız” dedi.

Osmaniye'de 10 bin ağır hasarlı bina 3 ayda yıkılacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Osmaniye'de depremden etkilenen 10 bin ağır hasarlı bina 90 günde yıkılacak. 

Osmaniye'de 7 bin 100 kalıcı konutun projesi hazır!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'de, evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için 7 bin 100 konutun projesinin hazır olduğu açıklandı.

Osmaniye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye Raufbey Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.  

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Osmaniye'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri, depo ve idari bina!

Osmaniye 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye ili, Merkez ilçesi, Rızaiye Mahallesi, 113 ada 14 parselde yer alan 2 katlı iş yeri, depo ve idari binayı 16 milyon 239 bin 969 TL'ye icradan satıyor...

Osmaniye'deki Ala Cami restorasyonuna tepki!

Osmaniye'deki Ala Cami için restorasyon çalışmaları başlatılmıştı. Restorasyon süreci tamamlanan cami, eski tarihi dokusunu kaybederek yeni bir görünüme büründü...

Osmaniye'de arazi kavgası: 1 ölü 3 yaralı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Osmaniye'de 48.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Osmaniye İli Kadirli İlçesi Şehit Halis Şişman Mahallesi 2206 Ada 7 Parselde Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü Kampüsünün projesine göre anahtar teslimi yaptırılması karşılığında arsa verilmesi işini 48 milyon 852 bin TL'ye ihale ediyor.

Osmaniye Yarpuz Regalatörü ve HES projesi çed Haberi

Osmaniye Yarpuz Regalatörü ve HES projesi çed

Bayır Enerji üretim San. Tic. Ltd. Şti. tarafından; Osmaniye İli, Merkez İlçesi mevkii sınırları dahilinde ''Yarpuz Regalatörü ve HES (14,234 MWm (13,522 MWm)) (Konkasör Tesisi ve Beton Santrali Dahil)'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Çona Köyü, Köy Kıraathanesi Merkez/OSMANİYE 

Toplantı Adresi: Çona Köyü, Köy Kıraathanesi Merkez/OSMANİYE 

Toplantı Tarihi: 07.01.2016 

Toplantı Saati:...