18 / 05 / 2024

osmaniye zeytinyağı fabrikası

osmaniye zeytinyağı fabrikası

Gaziantep'te gerçekleştirilen Doğu Afrika Ticaret Köprüsü vesilesiyle Türkiye’ de bulunan Somalili işadamları Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği’ nin (OGİAD) ev sahipliğinde kentteki bazı fabrikaları ziyaret etti...

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Osmaniye'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık çelik fabrikası!

Osmaniye 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye Toprakkale 105 ada, 1 parselde yer alan çelik fabrikasını 14 milyon 542 bin 509 TL'ye icradan satıyor...

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Ayvalık Kırlangıç Fabrikası Kültür Merkezi oluyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19. yüzyılda inşa edilen ancak 2001’de üretimine son verilen atıl durumdaki "Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası" restore edilecek.

TİKA'nın Gazze'deki fabrikası açıldı!

Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentindeki Abasan beldesinde, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından yaptırılan zeytinyağı fabrikası fabrikası törenle hizmete açıldı.

Balıkesir'e 50 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yeni yapılan bir engelliler okulu ile eski paraya göre 50 trilyonluk yatırımların açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvalık’ta da zeytin hasadına katıldı ve zeytinyağı fabrikasını gezdi

Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi yapıldı!

Dikili Belediyesi sürdürdüğü yenileme ve düzenleme çalışmalarında ilçe tarihinde önemli bir yere sahip olan ve eski zeytinyağı fabrikası olarak bilinen Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışması yaptı.

Tosyalı-Toyo Çelik fabrikası 20 ayda tamamlanacak!

Türk-Japon ortaklığıyla Osmaniye’de kurulacak Tosyalı-Toyo Çelik fabrikası 500 milyon dolarlık ithalatın önünü keserek, cari açığa merhem olacak..

Ayvalık'taki tarihi zeytinyağı fabrikası kısmen yıkıldı!

Ayvalık'ta Ege Denizi'nde meydana gelen depremde zarar gören tarihi zeytinyağı fabrikasının, dünyanın el işçiliği ile yapılan en büyük ve en uzun fabrika bacası olduğu öğrenilen yapısı, çevre güvenliği nedeniyle kısmen yıkıldı.

Söke'de 3 milyon 730 bin 515 liraya fabrika!

İzmir Söke'de Gülbahçe'de yer alan pamuk fabrikası ve zeytinyağı fabrikası Söke 2. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. Gayrimenkulün değeri 3 milyon 730 bin 515 lira olarak belirlendi...

Türkiye Kalkınma Bankası Osmaniye'de 1 milyona fabrika satacak!

Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş, Osmaniye Merkez'de fındık kırma fabrikasını 1 milyon TL'ye satışa çıkardı...

osmaniye zeytinyağı fabrikası Haberi

osmaniye zeytinyağı fabrikası


Gaziantep'te gerçekleştirilen Doğu Afrika Ticaret Köprüsü vesilesiyle Türkiye’de bulunan Somalili işadamları Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği’nin (OGİAD) ev sahipliğinde kentteki bazı fabrikaları ziyaret etti.


İlk olarak, Gülerset Mobilyaya ait fabrika ve showroomu ziyaret eden heyet daha sonra Bozdoğan Zeytincilik ve Zeytinyağı fabrikasını gezdi. 


Gülerset Mobilya sahibi Mehmet Güler, firma olarak ev mobilyası, genç, yatak, bebek odaları, yemek takımı ve hazır mutfak olmak üzere her türlü özel siparişlerin üretimini yaptıklarını belirterek, “Şu anda Türkiye’nin her yerine ürünlerimizi gönderiyoruz. Bundan sonraki süreçte yurt dışına açılım için OGİAD ve TUSKON ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.


Somalili İşadamı Nur Moalim Ali ise ülkesinde mobilya üretiminin çok az olduğunu, ürünlerin özellikle Çin’den geldiğini ve kalitesiz olduğunu belirterek, “Bu fabrikanın benzerini Somali’ye kurmayı planlıyorum. Bunun içinde Mehmet Güler...