17 / 05 / 2024

Osmaniye Zorkun alt yapı çalışmaları

Osmaniye Zorkun alt yapı çalışmaları

Osmaniye Zorkun Yaylasında yıllardır yapılmayan yollar asfaltlanıyor. Proje kapsamında Anten Tepe yolu üzerinde başlayan asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Osmaniye'de 50 ev hasar gördü, 10 ev boşaltıldı!

Osmaniye Kadirli'de etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan heyelanlar sonucunda Kadirli-Andırın kara yolu ulaşıma kapandı. İlçedeki 50 ev zarar gördü, 10 ev heyelan riski nedeniyle boşaltıldı.

Osmaniye'de 5 ev heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 gündür etkili olan sağanağın nedeniyle meydana gelebilecek heyelan riskine karşı 5 ev boşaltıldı.

Osmaniye Zorkun yaylasına yeni yol yapıldı!

Osmaniye'nin Zorkun yaylasında ulaşımı sağlayan yollarda asfaltlama çalışması yapıldı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, çalışmaları yerinde inceleyerek, bölge halkı ile görüştü.

Osmaniye Zorkun'da alt yapı çalışmaları tamamlandı!

Osmaniye Zorkun Yaylasında yıllardır yapılmayan yollar asfaltlanıyor. Proje kapsamında Anten Tepe yolu üzerinde başlayan asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Osmaniye'de alt yapı ve üst yapı 1.etap çalışmalarında sona gelindi!

Osmaniye'nin çehresini değiştirecek bulvarda çalışmalar son hızda devam ediyor. Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi'nde başlatılan alt yapı ve üst yapı işlemleri kapsamında 1. etap çalışmalarında sona gelindi.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 83,67 metrekare büyüklükte 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Adana da artık turlarla turist çekecek!

TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu'nun girişimleriyle Türkiye nin 7 bölgesine turist gönderen ancak hiç tur almayan tek bölgesi olan Adana , GAP ve Klikya (Adana Mersin Hatay Osmaniye) adı altında turlarına dahil edildi.

Osmaniye'de yayladaki 4 ev, yangında zarar gördü!

Osmaniye'de Ceyhanlılar Mahallesi'nde Tuncay Vural'ın kiracı olduğu iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Zorkun Yaylası'ndaki 4 ahşap ev, çıkan yangında zarar gördü.

Osmaniye'de kırlangıçlar şantiyedeki kum yığınlarına yuva yaptı!

Osmaniye Kadirli'de Belediye asfalt şantiyesinde parke taşların altına konmak üzere depolanan kum yığınlarına kırlangıçlar yuva yaptı. Belediye Başkanı Ömer Tarhan, kırlangıçların yuva yaptıkları kum yığınlarından kum alınmaması talimatını verdi...

Osmaniye Zorkun alt yapı çalışmaları Haberi

Osmaniye Zorkun alt yapı çalışmaları

Göreve geldiği ilk yılda, Osmaniye Zorkun’da dernekten tüm yetkileri alarak hizmetlerin yaylaya daha fazla gelmesini sağlayan Başkan Kadir Kara, ikinci döneminde de Zorkun’a imkânları ölçüsünde yapılacak tüm çalışmaları yapıyor. Başkan Kadir Kara’nın talimatları ile Zorkun’dan sorumlu belediye meclis üyesi Kamil Kadıoğlu koordinesinde, tüm vatandaşların sorunlarına yakından ilgilenilerek çözüm bulunuyor. 

Zorkun Yaylasında yıllardır yapılmayan yollar asfaltlanıyor. Anten Tepe yolu olarak bilinen yolda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Yıllardır bu bölgede oturan vatandaşlar, “Yaylaya geliyorduk, ancak tozun toprağın içerisinde kalıyorduk. Yolumuz yapılıyor. Çok büyük bir çalışma. Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara’ya ve ekibine çok teşekkür ederiz.” diyerek memnuniyetlerini dile...