18 / 05 / 2024

Osmaniyenin Depremselliği ve Kentsel Dönüşüm

Osmaniyenin Depremselliği ve Kentsel Dönüşüm

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) 'Osmaniye'nin Deprem selligi ve Kentsel Dönüşüm" konulu panel düzenlendi.Osmaniye'deki zemin yapısı ve binaların buna uygunluğu ele alındı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Haliç Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Haliç Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Salacak Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Salacak Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Denizköşkler Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Denizköşkler Şubesi Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Osmaniyenin Depremselliği ve Kentsel Dönüşüm Haberi

Osmaniyenin Depremselliği ve Kentsel Dönüşüm

Programa Vali Kerem Al. OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Buyükalaca, çeşitli kunumların temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 


Oturum başkanlığını Gaziantep üniversitesi İnşaat Mühendisti £i Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamza Güllü'nün yaptığı panelde, Osmaniye'deki zemin yapısı ve binaların buna uygunlugu ele alındı. 


Panelin sonunda konuşan Vali Al "Ülkemiz ve şehrimiz için hayati bir konuyu tartıştık. Bu konuyla ilgili lop (umumuzda bir biline oluşturulmalı, bununla da kalmayıp bir farkındalık oluşturulmalıdır. Bu tür panellerin de farkındalıga yardımcı olacağını düşünüyorum" dedi. Panelistler Adıyaman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Ynd. Doç. Dr. Mehmet Söylemez, Gaziantep Üni versitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamza Güllü, İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Dr. Osman Atahan, İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kadir...