04 / 05 / 2024

Osmanlı Ahşap yapılar

Osmanlı Ahşap yapılar

Edremit’te kişiye özel tasarımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin memnuniyetine odaklanan Osmanlı Ahşap, alışılmışın dışında, şık ve ihtiyaca yanıt veren yaşam alanları inşa ediyor

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

1942'de ahşap evlerin sigorta ücretlerine indirim yapılmış!

1942 yılında ahşap evlerin sigorta ücretlerine yapılan indirimler yürürlüğe girmiş. Söz konusu karar Türkiye'deki sigortacılar acentesine gönderilmiş.

Ahşap otomobil rekor fiyata satıldı!

Fransa'da yapımı 2011 yılından beri süren ahşap otomobil sahibini buldu. Ahşap Citroen 2CV model otomobil rekor fiyata satıldı. İşte detaylar!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Ahşap ev yazın sıcak olur mu? Ahşap ev yapımı ne kadar sürer?

Ahşap ev yaptırmayı ya da almayı düşünen vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak için hummalı bir araştırma içindeler. İşte ahşap evlere dair merak edilen detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

55 metrekare ahşap ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evlerin fiyat aralığı bu yapıya sahip olmak isteyenlerce araştırılmaktadır. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

Osmanlı Ahşap yapılar Haberi

Osmanlı Ahşap yapılar

Türkiye'de ahşap yapıda öncü kuruluşlardan birisi haline gelen Osmanlı Ahşap, 2003'te Edremit'te kuruldu. 4 bin metrekare kapalı alana kurulan fabrika, yaklaşık 40 kişilik uzman kadrosuyla hizmet sunuyor.

Türkiye'nin her yerine depreme dayanıklı ahşap evler inşa eden Osmanlı Ahşap'ın kurucusu İsmail Demirdağ, "İnsanları deprem değil, dayanıksız yapılar öldürür. Ülkemizde büyük ve nitelikli ormanlarımız var. Bu ormanları yakıyor ve yok ediyoruz. Oysa bu ormanları yaşam alanımıza katsak çok daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürebiliriz. Ahşap yapılarda yaşayarak şehrimizin dolayısıyla ülkemizin bir beton yığını haline gelmesini engelleyebiliriz" açıklamasında bulundu. 

Tek katlı ve çok katlı ahşap ev seçeneklerinin yanı sıra ahşap turistik tesis de inşa edebildiklerini kaydeden Demirdağ, "Bir metrekarelik köpek kulübesinden bin metrekarelik kafeteryaya kadar çeşitli boyutlarda ahşap yapı inşa edebilmekteyiz. Ahşap yapılar,...