04 / 05 / 2024

osmanlı inşaat kampanya

osmanlı inşaat kampanya

Osmanlı İnşaat Yapı; Beylife Residence, Beylik Konakları ve Elisa Premium projelerinde 'Peşinide peşinatı da 3 taksitle ödeyin!' kampanyası başlattı

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

İnşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor!

Yavaşlayan talebi canlandırmak için arka arkaya kampanya yapan inşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulus’taki Osmanlı Camii inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus’ta inşaatı devam eden Osmanlı Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan için camii çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

İnşaat firmaları Ramazan'a özel kampanya yarışında!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazanda özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

osmanlı inşaat kampanya Haberi

osmanlı inşaat kampanya

Osmanlı İnşaat satışlarına devam ettiği Beylife Residence, Beylik Konakları ve Elisa Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. 'Peşinide peşinatı da 3 taksitle ödeyin!' sloganıyla yürütülen kampanyaya göre; 60 aya varan vadeler bankasız, kefilsiz ve dosya masrafsız olarak yapılıyor. 


Haziran 2013'te teslimleri yapılacak olan Beylife Residence projesinde 60 metrekarelik 1+1 dairelerin fiyatları 69 bin TL'den başlıyor. 2009 yılının Eylül ayında temeli atılan Beylife Rezidans projesi 3 blokta 460 konuttan meydana geliyor. 7 bin 500 metrekarelik alana kurulan Beylife projesinde açık yüzme havuzu, sauna bulunurken; projenin üst katında kafe ve restoranlar yer alıyor. 


2014 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Elisa Premium Life projesinde 55 metrekarelik 1+1'ler 59 bin TL'ye, 90 metrekarelik 2+1'ler 95 bin TL'ye, 105 metrekarelik 2+1'ler 105 bin TL'ye, 140...