19 / 05 / 2024

Osmanlı kapıları dekorasyon

Osmanlı kapıları dekorasyon

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor...

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Aydos Country örnek dairesinin kapılarını açtı!

Sinpaş GYO’nun Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country projesi, modern country dekorasyon tarzının ilham veren detaylarıyla dekore ettiği örnek dairesinin kapılarını açtı..

Frankfurt Ambiente 2016 Fuarı kapılarını kapattı!

Uluslararası mobilya, dekorasyon, züccaciye, aksesuar ve hediyelik eşya fuarı "Ambiente 2016" kapılarını kapattı. Fuarda resim çerçeveleri, ev dekorasyonu, masa süsleri ve ev mobilyaları da sergilendi.

2. Gaziantep Mobilya Fuarı yarın kapılarını açıyor!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından ikincisi gerçekleştirilecek “2. MOBEF Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı” 7 Mayıs Perşembe günü kapılarını açıyor..

Bursa 2015 İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Bursa İnşaat Fuarı, bugün kapılarını açıyor. 12 Nisan'a kadar sürecek fuara eş zamanlı 3. Bursa Dekorasyon Fuarı da gerçekleşecek. Fuara 40 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Osmanlı kapıları ev dekorasyonlarında kullanılıyor!

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor...

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor!

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor. Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.

Home Tex İstanbul kapılarını açtı!

CNR Holding, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde KOSGEB desteğinde ikinci kez organize edilen Home&Tex İstanbul Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı.

Yeşim Salkım bahçe dubleksi evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Yeşim Salkım evinin kapılarını InStyle Home'a açtı. Çok hızlı karar verip taşındıkları evin tüm dekorasyon işlerini kendi yaptığını anlatan Salkım, burayı görür görmez içinin ısındığını ve aile hayatları için ideal bulduğunu söylüyor.

Palladium kapılarını ekim ayında açacak!

Tahindoğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen ofis projesi Palladium Tovver'da teslimler başladı. Ofislerde yapılacak dekorasyon çalışmalarının ardından Palladium Tower'ın ekim ayında kapılarını açması planlanıyor.

İnegöl MODEF 2014 kapılarını açtı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 31. Mobilya & Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. 15-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda 178 firma stant açtı. Fuarın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu...

Tema World 2016'da kapılarını açacak!

400 milyon dolar yatırımla hayata geçecek park, yılda 3 milyon kişiyi eğlendirecek. Kurgulanmış hikâyeleri, birbirinden farklı ve renkli temaları ile her yaş grubuna hitap edecek Tema World 2016'da kapılarını açacak.

MIPIM 2014 kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açıyor. Türkiye fuara Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak katılıyor.

Osmanlı kapıları dekorasyon Haberi

Osmanlı kapıları dekorasyon

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.


Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.


Bodrum'da yaşayan ve ilçede tarihe ilgisiyle tanınan Doğan Demir, her birisi 150-170 yıllık kapıları yeniden hayata kazandırıyor. Türkiye'nin büyük bölümünü gezen ve eski kapıları araştıran Demir, tarihi değere sahip kapıları bulup ilçeye getirerek bakımlarını yapıyor.


Demir, Osmanlı İmparatorluğu ve Cumhuriyet'in kurulduğu ilk yıllarda yapılan, üzeri işlemeli kapıları koleksiyoncular ve tarihe meraklı kişilerin beğenisine sunuyor.


"Kapılara büyük ilgi var"


Doğan Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kapıları onardıktan sonra 600 ile 7 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunduğunu kaydetti. Kapıların kendi yörelerinin motiflerini taşıdığına değinen...