20 / 05 / 2024

Osmanlı Köşkü nerede

Osmanlı Köşkü nerede

2. Abdülhamit'in 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu'nun kafe ve mağaza olarak kullandığı Osmanlı Köşkü'nün CHP Milletvekili Şinasi Öktem'e kiraya verildiği iddia ediliyor...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Şamlı Şükrü Bey Köşkü satılığa çıkarıldı!

İstanbul Büyükada'da 1860 yılında inşa edilen ilk Osmanlı köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 10 milyon 500 bin TL isteniyor.

Muğla Milas'taki konak ve hanlar restore edilecek: Osmanlı köyü olacak!

Muğla Milas'taki kaderine terk edilen Osmanlı’nın izlerini taşıyan konak ve hanların restore edilerek kültür turizmine kazandırılması planlanıyor...

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Osmanlı Kışlası'nın yeniden inşası için girişimde bulunulacak!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, büyük oranda yıkılan Kerkük'teki Osmanlı Kışlası'nın yeniden imarı için çalışmaların başlatılması gerektiğini söyledi.

İş adamı Murat Uysal Cumalıkızık'taki harabe konağı restore ettirdi!

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe konak restore edildi!

İstanbul'da gıda sektöründe 42 yılını geçiren tarihe meraklı olan iş adamı Murat Uysal, emekli olduktan sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı restore ettirdi.

Osmanlı Köşkü kiralandı mı?

2. Abdülhamit'in 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu'nun kafe ve mağaza olarak kullandığı Osmanlı Köşkü'nün CHP Milletvekili Şinasi Öktem'e kiraya verildiği iddia ediliyor...

Bursa Cumalıkızık yeniden ayağa kalkıyor!

Osmanlı kırsal mimarisinin ilk örneklerinden olan Cumalıkızık, Yıldırım Belediyesi'nin öncülüğünde aslına uygun olarak yapılan restorasyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kalkıyor.

Osmanlı Köşkü nerede Haberi

Osmanlı Köşkü nerede

Galatasaray'ın sahip olduğu Suada'da hak iddia edip dava açacığını söyleyen, parlamenter rejimden sıkıldığını belirten 2. Abdülhamit'in 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu kafe ve mağaza olarak kullandığı Osmanlı Köşkü'nü 2007-2011 yılları arasında CHP milletvekili olan, Öktem Bağcılık ve Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Öktem'den kiralamış. Köşkün hikayesini, Habertürk yazarı Serpil Yılmaz bugünkü köşesine taşıdı.


Referandumda 'Evet' oyu vereceğini açıklayan Nilhan Osmanoğlu'nun parti siyaseti yaptığı için hanedan üyelerinin rahatsız olduğunu da belirten Serpil Yılmaz köşesinde "Kulağıma gelen Saray dedikodularını da buraya aktarmak niyetinde değilim" dedi. Yılmaz'ın köşe yazısından ilgili bölüm şöyle:


Tarihe atıfla, ticarete soyunan “Nilhan Sultan”ın aynı adlı markasının girişimcilik öyküsü daha çok ilgimi çekti.


Çengelköy’de kafe ve mağaza hizmeti veren Nilhan Sultan Köşkü, 4 Eylül 2016 günü açıldı. Yani bundan yalnızca 6...