29 / 04 / 2024

Osmanlı Parkı

Osmanlı Parkı

Eyüp Belediyesi, belediye hizmet binasında yenilenebilir enerji sistemlerini uygulayacak...

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı bedelsiz olarak ilçe belediyesine tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rekreasyon ve engelliler merkezi inşa etmeyi planladığı Eyüpsultan’daki İSKİ mülkiyetinde bulunan Osmanlı Parkı, Eyüpsultan Belediyesi’ne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edildi. 

Kop Dağı'nın milli park ilan edilmesi için çalışma yürütülüyor!

Birinci Dünya Savaşı yıllarında Kafkasya Cephesi'nde Osmanlı-Rus Savaşı'nın yaşandığı Kop Dağı'nın milli park ilan edilmesi için çalışma yürütülüyor.

Yalova golf sahası inşaatı başladı!

Yalova Belediyesince Osmanlı Parkı içerisinde mini golf sahasının yapımına başladı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Daha önceden açılışını yaptığımız satranç parkımızdan sonra halkımızı farklı bir oyun alanıyla daha buluşturuyoruz. Osmanlı Parkı içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının y

Osmanlı Güzel Sanatlar Müzesi, Gençlik Parkı'nda kurulacak!

Ankara’da kurulması planlanan Osmanlı Güzel Sanatlar Müzesi, alanında bir ilk olacak. Müzenin fikir babası Yanova, “Tarihi sanatla sevdirmek, insanların etkin biçimde sanata katılmalarını sağlamak istiyoruz” dedi

Ecdad Parkı’nda Selçuklu ve Osmanlı Mimarisi yaşatılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu İlçesi’nde yapımı devam eden Konya Ecdad Parkı, Selçuklu ve Osmanlı mimari tarzındaki düzenlemeleri ile Türkiye’de ilk olacak birçok özelliği barındırıyor.

Rus komutan Orlov'un torunundan Çeşme'ye dostluk parkı!

Çeşme Savaşı'nda Osmanlı'yı yenilgiye uğratan Rus komutan Orlov'un 11'inci kuşaktan torunu ziyarete geldiği Çeşme'ye dostluk parkı yaptıracağını söyledi..

Ruslar Çeşme'ye müze ve park yapımını üstlendi!

Osmanlı ve Rus donanmalarının 1770'de savaştığı Çeşme'de iki ülkenin kültürü artık yakından tanıtılacak, ilçe turizmine katkı sağlayacak parkın yapımını Rusya üstlenecek. Türkiye açısından önemli bir proje olacağı belirtildi.

Kurtköy Meva Park Evleri nerede?

Osmanlı İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy' de inşa edilen Meva Park Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi bekleniyor. Peki Kurtköy Meva Park Evleri nerede?

Kurtköy Meva Park Konutları!

2 oda 1 salon daire tipinde tasarlanan Kurtköy Meva Park Konutları İstanbul Anadolu Yakası' nda Kurtköy' de yükseliyor. Proje Osmanlı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kurtköy Meva Park Evleri iletişim!

Kurtköy'de hayata geçirilen yeni proje Meva Park Evleri, Osmanlı Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2+1 evlerden oluşan 2 bloktaki daireler 225 binden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Meva Park Evleri Kurtköy'de 225 bin TL'ye! Yeni Proje!

Osmanlı Yapı tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Meva Park Evleri projesinin inşası başladı. Proje 7'şer kattan oluşan 2 blok halinde yükseliyor. Projenin satışları başladı.

Ali Kuşçu Uzay Evi açıldı!

Eyüp Belediyesi, büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Ali Kuşçu Uzay Evi Alibeyköy Osmanlı Parkı Yeşil Bina'da açıldı. Uzay Evi 'nde geleceğin astronotlarının yetiştirilmesi planlanıyor.

Eyüp Ali Kuşçu Uzay Evi açıldı!

Eyüp Belediyesi, büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Ali Kuşçu Uzay Evi 30 Kasım Pazar günü Alibeyköy Osmanlı Parkı Yeşil Bina'da açıldı. Başkan Aydın, Ali Kuşçu Uzay Evi, Eyüp'ümüze ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

Osmanlı Parkı Haberi

Osmanlı Parkı

Eyüp Belediyesi, Osmanlı Parkı içerisindeki Yeşil bina olarak inşasına başlanan Alibeyköy Spor Kompleksi'nin ardından kendi hizmet binasında da yenilenebilir enerji sistemlerini uygulayacak . Yeşil binayla ilgili olarak Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp'teki bu binanın yenilenebilir enerjilerin binalarda uygulanabilirliği açısından örnek olarak gösterileceğini söyledi.


Yeşil binalarla yüzde 70'lere kadar enerji tasarrufu sağlanabildiğini aktaran Kavuncu, ''Yeni hizmet binamızda şu an içinde yılda ortalama minimum yüzde 50 tasarruf elde edileceğini söylemek mümkündür. Havanın güneşli açık olduğu günlerde bu tasarruf yüzde 100'e çıkacaktır''...