17 / 05 / 2024

Osmanlı Tulumbacısı şube

Osmanlı Tulumbacısı şube

Babalarından öğrendikleri tulumba tatlısı işini 3 yıl önce markaya dönüştüren Orhan ve Özcan Durmaz; 8 çeşidini yaptıkları tatlıyla şube sayısını 50’den 100’e çıkarmayı ve Avrupa’ya açılmayı planlıyor...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Şahintepe'deki Azatlı Baruthanesi'nde restorasyon başlıyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kanal İstanbul’un güzergahında olan Şahintepe’de bulunan Osmanlı yapısı Azatlı Baruthanesi’nin yıkılmaya yüz tutmuş halini gösteren bir video paylaştı. Polat, "Osmanlı yapısının içler acısı hali… Restorasyon için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u Osmanlı mirası!

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u ve kapalı Maraş'ın tamamının, Osmanlı devletinden miras kalan vakıf arazileri olduğu belirtiliyor.

Happy Moon’s yıl sonuna kadar 20 şube açacak! 

Happy Moon's 40’a yakın şubeye sahip. Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, yıl sonuna kadar 20 şube daha açılmasının hedeflendiğini belirtti...

Happy Moon’s Antalya Lara’da yeni şubesini açtı!

Happy Moon’s şube ağını genişletmeye devam ediyor. Happy Moon’s Antalya Lara’daki yeni şubesinde, 55 kişilik deneyimli ekibi ile müşterilerine hizmet veriyor…

Gloria Jean's 2019 sonuna kadar 17 şube daha açacak!

Yaklaşık yedi yıl önce global kahve zinciri Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını satın alan Grup DNC, markayı 29 ilde 73 şubeye çıkardı. Şirket 2019 sonuna kadar 17 yeni şube daha açacak. Yeni şubelerle birlikte cironun 150 milyon TL'ye ulaşması hedefleniyor...

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

Gloria Jean's Coffees bu yıl 20 şube açacak!

Türkiye'deki dört büyük kahve zincirinden biri olan Gloria Jean's Coffees, bu yıl 20 şube açacak. Bu şubelerle birlikte 150 kişilik istihdam yaratılacak. Şirket, Haramidere'deki yeni yatırımıyla birlikte artık kendi pasta ve sandviçlerini de üretmeye başladı.

1453 Osmanlı, 50 şube açacak!

Doğu ve Batı'nın yemek kültürünü birleştirerek evrensel bir menü oluşturan restoran konsepti 1453 Osmanlı, önümüzdeki dönemde franchise vererek büyümeyi hedefliyor. Bu amaçla da 2018 yılında yurtiçinde ve yurtdışında toplam 50 şube açmayı planlıyor.

Dominos, AVM’deki şube sayısını artıracak!

DP Eurasia Group CEO'su Aslan Saranga, AVM'lerle görüşme halinde olduklarını ve bundan sonra AVM'lerdeki şube sayısının artacağını anlatıyor.

Ziraat Katılım şube sayısını 44'e çıkardı!

Ziraat Katılım, 2016 yılındaki hedeflerini gerçekleştirdi. Banka, şube sayısını yüzde 100 artışla 44 yaptı. Piyasaya 9 milyar TL'lik destek sağladı.

Osmanlı Tulumbacısı şube Haberi

Osmanlı Tulumbacısı şube

Babalarından öğrendikleri tulumba tatlısı işini 3 yıl önce markaya dönüştüren Orhan ve Özcan Durmaz; 8 çeşidini yaptıkları tatlıyla şube sayısını 50’den 100’e çıkarmayı ve Avrupa’ya açılmayı planlıyor.


Özcan ve Orhan Durmaz kardeşler, babalarından öğrendikleri tulumba tatlısı işini 3 yıl önce markaya dönüştürdüler. İki kardeşin İzmit’te kurduğu Osmanlı Tulumbacısı, bugün çikolatadan frambuaza 8 farklı çeşide sahip tatlıyla 50 olan şube sayısını 100’e çıkarma ve dünyaya açılma planları yapıyor. Türkiye’de en son Mardin’de şube açan kardeşler, yurtdışı için Almanya ve Hollanda’dan gelen teklifleri değerlendiriyor. 


Formülü satmıyor


Arap ülkelerinden de talep aldıklarını ancak onların formülü satın alıp üretimi orada yapmak istedikleri için bu tekliflere sıcak bakmadıklarını söyleyen Özcan Durmaz, “Mısır, Libya, Irak, Ürdün ve Dubai’den talep geldi ama biz ülkemizde üretim yapıp ürünlerimizi ihraç etmek...