21 / 05 / 2024

Osmanlı Tulumbacısı yatırım

Osmanlı Tulumbacısı yatırım

İzmitli Özcan Durmaz, 8 ayrı çeşitte ürettiği Osmanlı tulumbalarının formülünü sır gibi saklıyor. Günde 40 bin adet tulumba üreten Durmaz, bir yandan 1 milyon dolar yatırımla yeni bir fabrika kurmanın hazırlığını da yapıyor...

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Peker GYO ile Gedik Yatırım sözleşme imzaladı!

Peker GYO'nun payları Borsa'da işlem görmeye başladıktan sonra, Gedik Yatırım tarafından ortaklar hesabına fiyat istikrarını sağlamak amacıyla "Fiyat İstikrarını Sağlayıcılık İşlemleri" sözleşmesi imzalandı.

Zeytinburnu‘nda konut yatırımının geri dönüş süresi 19 yıl!

Konut yatırımının geri dönüş süresinin 19 yıl olarak açıklandığı Zeytinburnu‘nda konut fiyatları son 5 yılda yüzde 77 artış gösterdi. 

Kamu yatırımı sözleşmeleri yönetmeliği!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile  kamu yatırımı sözleşmeleri fesih bildirimine 30 gün sınırı geldi..

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Tunus'tan Türkiye'ye yatırım çağrısı!

DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Rona Yırcalı, Tunus'ta değerlendirmelerde bulundu. Yırcalı, "Tunus, yatırım yapmaya değer, yatırım potansiyeli yüksek bir ülke, Türk yatırımcısı için çok iyi bir pazar'' şeklinde konuştu.

Paşabahçe'den Mısır’a fabrika yatırımı!

Şişecam şirketin bağlı ortaklığı Paşabahçe Cam Sanayi, Mısır'da yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 100 milyon dolarlık yatırım hayata geçirecek.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi Osman Faik Bilge ve Enis Can Bilge ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mayıs'ta 707 yatırım teşvik belgesi verildi!

Ekonomi Bakanlığı, yatırım teşvik belgeleri listesini Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Mayıs ayında 707 yatırım teşvik belgesi verildi.

Osmanlı Tulumbacısı yatırım Haberi

Osmanlı Tulumbacısı yatırım

Geleneksel Türk tatlısı ‘tulumba’yı markalaştırarak Türkiye’ye yayan İzmitli Özcan Durmaz, 8 ayrı çeşitte ürettiği Osmanlı tulumbalarının formülünü sır gibi saklıyor. Günde 40 bin adet tulumba üreten Durmaz, bir yandan 1 milyon dolar yatırımla yeni bir fabrika kurmanın hazırlığını da yapıyor.

İzmitli Osmanlı Tulumbacısı’nın genç patronu Özcan Durmaz, babasından devraldığı tatlıcılık işini bölgesinde gayet sakin ama başarılı yürütüyordu. Sabah çok erken saatlerde hamur üretimi başlıyor, akşama kadar müşterilerine tulumbalarını satıyor, saat 17.00’yi gösterince de paydos ediyordu. Bu sakin hayat Almanya’da market işleten Orhan Durmaz’ın Türkiye ziyaretiyle beraber değişti. Akşamları da çalışmaya başlayan kardeşler, günde sattıkları tulumba miktarının en az


3-4 katını birkaç saatte satıyorlardı. Bundan sonra bu geleneksel Türk tatlısı, önce çikolatalı ardından da 6 ayrı çeşitte daha üretilmeye başlandı. Tulumbayı sekiz...