29 / 04 / 2024

osmanlı yapı riva arazi

osmanlı yapı riva arazi

Habertürk Gazetesi'nden Rahim Ak'ın haberine göre; Ottoman Fonu'nun Galatasaray'ın Riva'da bulunan arazisine komşu olan 824 dönümlük arazisi satışa çıktı. 1 Eylül 2006'da Celaloğlu ailesine 120 milyon dolar ödeyerek alınan arazi satışa çıkarıldı...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Kuruldu!

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Nurullah Tanhan tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Osmanlı 1 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı 1 Yapı Denetim Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli iel Ömer Emirhan Kalkan tarafından kuruldu.

Osmanlı Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Bingöl tarafından kuruldu.

Şahintepe'deki Azatlı Baruthanesi'nde restorasyon başlıyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kanal İstanbul’un güzergahında olan Şahintepe’de bulunan Osmanlı yapısı Azatlı Baruthanesi’nin yıkılmaya yüz tutmuş halini gösteren bir video paylaştı. Polat, "Osmanlı yapısının içler acısı hali… Restorasyon için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Osmanlı'nın Mersin'deki ilk ve tek mimari yapıları 1,5 asırdır ayakta!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki 155 yıllık çeşme ile 150 yıllık cami, Osmanlı Devleti tarafından kentte yapılan ilk ve tek mimari yapı olarak günümüze kadar ayakta kaldı.

Riva Deresi'nin kamulaştırması henüz yapılmadı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Riva Deresi yan kollarıyla ilgili ıslah projeleri ve kamulaştırma planlarının 2014 ve 2015'te tamamlanarak İBB Başkanlığına yollandığını, hala kamulaştırmalarının yapılarak DSİ'ye teslim edilmesinin beklendiğini belirtti.

Düşler Vadisi Riva'daki 509 konutun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesindeki 509 konutun yapı ruhsatı alındı...

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

osmanlı yapı riva arazi Haberi

osmanlı yapı riva arazi

Ottoman Fonu'nun Galatasaray'ın Riva'da bulunan arazisine komşu olan 824 dönümlük arazisi satışa çıktı. Kulübün bir zamanlar yüzde 20'sine sahip olan QVT Fonu ile bağlantılı olan Ottoman Fonu sahip olduğu araziyi 1 Eylül 2006'da Celaloğlu ailesine 120 milyon dolar ödeyerek almıştı. Ottoman Finance Company'nin Türkiye'deki şirketi Osmanlı Yapı, geçen 40 aylık sürede imar planlarını onaylattı. Bunun yanı sıra 3'üncü köprü yolu da kesinleşince villa ve lüks konut olabilecek arazi satışa çıktı. 


Satış ilanında arazinin 1/1000 imar planının onaylandığı ve 3'üncü köprü Riva çıkışma 5 kilometre uzaklıkta olduğu belirtildi. Toplam 188 bin 400 metrekarelik inşaat alanına sahip arazinin tümünün veya parseller halinde satılabileceği ifade edildi. QVT, Ottoman Fonu'nun yüzde 26'sına sahip bulunuyor. Osmanlı Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kalpakçıoğlu, daha önce...