26 / 07 / 2024

Ostim fabrika projesi ne zaman bitecek

Ostim fabrika projesi ne zaman bitecek

OSTİM Başkanı Orhan Aydın, üretim merkezleri arasında duvarı kaldıracak projede sona yaklaştıklarını söyledi. Aydın böylece, 5 bin 200 işletmenin tek bir fabrika gibi üretim yapabilecek kabiliyete ulaşacağını belirtti.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

5 ile model fabrika projesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5 ile büyük müjdeyi verdi. Varank, İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri'ye model fabrika projelerinin kurulacağını açıkladı.

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ostim Prestij fiyat 2017!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Ostim Prestij projesi 259 ofis ve 98 iş yerinden oluşuyor. İşte Ostim Prestij fiyat 2017..

Ostim Prestij ödeme planı!

29 bin 685 metrekare arsa alanında yükselen Ostim Prestij projesi Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Ostim Prestij ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij Ofisleri 456 bin 300 TL'den satışta!

"Doğru yerde olmak kazandırır" sloganıyla basına tanıtılan Ostim Prestij projesi Fırat Life Style ve ZMK İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje toplam 357 bağımsız birimden meydana geliyor.

Yatırımcıya anahtar teslim fabrika projesi istihdama katkı sağlar!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı “yatırımcıya anahtar teslim fabrika” projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Devletin anahtar teslim fabrika projesi ülkede istihdamı artıracak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Anahtar teslim fabrika projesi yakında hayata geçecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Anahtar teslim fabrika, hükümetimizin de seçim döneminde vadettiği bir projeydi, inşallah yakında hayata geçiyor.'' dedi.

Ostim Prestij Ankara projesinin ruhsatı çıktı!

Ankara Ostim Metro Durağı yanında yapılacak olan Ostim Prestij projesinin ruhsatı çıktı. Ostim Prestij projesi ofis ve iş merkezi olarak planlandı. Proje 18 ayda tamamlanacak...

Ford Yeniköy Fabrikası’na Tisk’ten ödül!

TİSK ‘2015 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’ organizasyonunda, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası “Engelli Dostu Bir Fabrika” projesi ile büyük ödülü kazandı.

Trabzon'a dev fabrika kompleksi geliyor!

MOBİSİT Başkanı Koksal Seymen, Trabzon'da 5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak dev fabrika komplesi projesi hazırladıklarını belirterek, "Projemiz de hazır paramız da. Tek sıkıntımız yer. Karayolları'nın Maçka yolu üzerindeki yerini versinler yapalım" dedi.

Ostim fabrika projesi ne zaman bitecek Haberi

Ostim fabrika projesi ne zaman bitecek

Türkiye’nin en önemli sanayi üretim merkezlerinden OSTİM’deki fabrikalar birleşiyor. Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleriyle bir araya gelen OSTİM Başkanı Orhan Aydın, üretim merkezleri arasında duvarı kaldıracak projede sona yaklaştıklarını belirterek, üretim yapan tüm şirketleri veri tabanına özel bir yazılımla aktardıklarını söyledi. Sistem tam olarak faaliyete geçtiğinde ihale niteliğinde talep toplayacaklarını belirten Aydın “Herhangi bir malı ürettirmek isteyen kişiler bunun niteliğini belirtecek. Biz de üretimi yaptıracağız. Ne üreten ne de satın alan birbirini görmeyecek” dedi. 

Böylece 5 bin 200 işletmenin tek bir fabrika gibi üretim yapabilecek kabiliyete ulaşacağını belirten Aydın, üretimin sadece Türkiye’ye yönelik değil, tüm dünyaya açık olacağını kaydetti. Türkiye’de yeni ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik yatırım taleplerinde ciddi artışlar yaşandığını belirten Aydın, OSTİM’de bu anlamda bir tasarım merkezi kuracaklarını...