17 / 05 / 2024

OSTİM üniversitesi

OSTİM üniversitesi

Türkiye’nin sanayici ve girişimci üssü olan OSTİM, teknik üniversite kuruyor. OSTİM Teknik Üniversitesi, ‘Üretim Reform Paket’ ile Resmi Gazete’de yayınlandı.

6 bin 500 işletmeye danışmanlık yapılıyor. Sanayici dijital dönüşümle kazanıyor!

Ankara'da OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 15 firma, Dijital Dönüşüm Ofisi'nin çalışmaları sayesinde verimliliklerini artırdı. Firmalar, üretimde zaman, verimlilik ve performans gibi tüm aşamaları hızlı şekilde takip edilebiliyor.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adayları bu ilanı araştırıyor. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Bina zeminleri bakterilerle güçlenecek!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Mühendislik Fakültesi ve Atatürk Üniversitesinde görev alan akademisyenler tarihi binaların zemine bakteri enjekte ederek güçlendirme yapılabileceğini belirledi.

Ankara Kahramankazan'a 106 fabrika kurulacak!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Levent Çamur, ORSİAD Üyeleri Küçük Sanayi Yapı Kooperatifinin Kahramankazan'da aldığı 500 dönümlük araziye 106 fabrika kurulacağını müjdeledi.

Depreme karşı mukavemeti yüksek beton üretildi!

Erzincan'da bir firmayla "perlit madeninin betonda kullanımı" ile ilgili bilimsel araştırmalar yapan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, bu madenin kullanıldığı betonun normal betona oranla yüzde 30'un üzerinde mukavemet gösterdiğini tespit etti...

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın "Kırgızistan'da kurulacak pilot OSB için inşaat ve yönetimden, bu konuda gerekli mevzuatın hazırlanmasına kadar pek çok konuda danışmanlık desteği vereceğiz." dedi.

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "Kırgızistan Yatırım Teşviki ve Koruma Ajansı ile bu ülkede pilot OSB kurulmasına yönelik iş birliği mutabakat zaptı imzaladık" dedi...

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

3 üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi kuruldu!

Atılım Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 3 yeni Tıp Fakültesi kuruldu..

OSTİM teknik üniversite kuracak!

Türkiye’nin sanayici ve girişimci üssü olan OSTİM, teknik üniversite kuruyor. OSTİM Teknik Üniversitesi, ‘Üretim Reform Paket’ ile Resmi Gazete’de yayınlandı.

Konutların borsada satılması riskli!

Atılım Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ümit Akçay, gündemde olan borsada sertifika üzerinden tapu devirlerinin mümkün hale gelmesini değerlendirdi. Akçay, uygulamanın dar kesim açısından riskli olduğunu belirtti.

OSTİM Teknopark'ın ilk etabı 2017 sonunda tamam!

Türkiye'nin temiz teknoloji alanındaki tek tematik teknoparkı olma özelliğini taşıyan OSTİM Teknopark'ın ilk etabı 2017 sonunda tamamlanacak. Bu etaplarda 100 firmaya yer verilecek.

OSTİM üniversitesi Haberi

OSTİM üniversitesi

Yaklaşık 5 bin 200 işletmesiyle faaliyet veren OSTİM, üniversite kuruyor. Türkiye’nin sanayici ve girişimci üssü olan, bünyesinden köklü markalar çıkaran OSTİM, teknik üniversite kuracak. 


Cevat Dündar ve bir grup müteşebbisin çabalarıyla kurulan ve 50. yılını doldurmaya hazırlanan OSTİM’in kuracağı üniversitenin yüksek öğretime yeni bir soluk kazandıracak.


OSTİM Teknik Üniversitesi, Reform Paket’ ile Resmi Gazete’de yayınlandı. OSTİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve OSTİM Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Aydın OSTİM Teknik Üniversitesi’nin güçlü işbirliği ile kurulacağını açıkladı.


Orhan Aydın “Bölgemiz ve ülkemizin endüstriyel kalkınması amacıyla faaliyet gösteren vakfımız; günümüz ve geleceğin gelişen istek ve ihtiyaçları doğrultusunda başta eğitim, istihdam, araştırma-geliştirme olmak üzere yenilikçilik, teknoloji transferi, girişimcilik, sektörel ve bölgesel kalkınma gibi faaliyetlerinin bilimsel bir yapı içinde yürütülmesinin daha rekabetçi ve sürdürülebilir olacağı...