10 / 05 / 2024

Otadoğu ülkeleri

Otadoğu ülkeleri

Antalya'ya Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İran, Ürdün, Filistin, Irak, Lübnan ve Umman başta olmak üzere 44 ülkeden alıcı heyetler, Türk mermeri için gelecek.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Motorin için 100 dolar fiyat uygulaması cevap bekliyor! Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Rus rafineri petrol ürünlerinden biri olan motorin variline 100 dolar, sıvı yakıtın varil fiyatına ise 45 dolar tavan fiyat uygulanmasını değerlendiriyor. Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

CNR Emlak Fuarı'nda 400 proje vitrine çıkıyor!

CNR Expo Yeşilköy'de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım’da başlıyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

Rusya'da inşaat kritik sektör!

Rusya'da inşaat, enerji, turizm ve ihracat fırsatları bulunuyor. KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, Türk sanayicisinin kalitesi ile kendini Rusya'ya hatırlatması gerektiğini söylüyor.

Rusya inşaat sektöründe Türkler'i tercih ediyor!

KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, "İnşaat, Türk şirketlerin rakiplerinden daha güçlü oldukları ve Rusya’nın da Türkler'i tercih ettiği bir sektör. " açıklamasında bulundu.

Ortadoğu Ülkeleri, Türk mermeleri için Antalya'ya geliyor!

Antalya'ya Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İran, Ürdün, Filistin, Irak, Lübnan ve Umman başta olmak üzere 44 ülkeden alıcı heyetler, Türk mermeri için gelecek.

AVM Ciro Endeksi Ağustos ayında ne kadar arttı?

AYD Başkanı Belgü: "Önemli miktarlarda harcama yapan Orta Doğu ülkeleri ağırlıklı yabancı turist varlığını, kış dönemine oranla daha durgun geçen yaz sezonundaki bu artışların en önemli nedeni olarak görüyoruz" dedi.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için Türkiye'ye geliyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

Otadoğu ülkeleri Haberi

Otadoğu ülkeleri

Bu yıl ikincisi 26-29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek olan Turkey Stone Antalya-Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarında Türk mermeri bir kez daha görücüye çıkacak. Antalya Mermer Fuarı'nda Sadece Arap Ülkelerinden bin alıcı...