04 / 05 / 2024

otel avcısı Servotel

otel avcısı Servotel

Aralarında Mandarin Otel’in de olduğu birçok projeye danışmanlık yapan Servotel, 2 yıl içinde 18 turizm yatırımında işletmeci ve yatırımcıları buluşturacak.Servotel Corporation, Türkiye dahil 42 ülkede faaliyet gösteriyor.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Hem emekli hem milletvekili olanlar 230 bin TL maaş alacak! Vatandaşlar 'Yetmez' dedi!

281,7 bin takipçili Balina Avcısı isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından hem emekli hem milletvekili olan vekillerin 230 bin TL maaş alacağını söyledi. Peki vatandaşlar bu rakam için neler söyledi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü, kaygan tabanı, kireç sistemi ve  şok buhar gücü ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor.

Tefal Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 14 Mart 2023 fiyat listesi

Ütüsünün performansından memnun olmayanlar ve ya ütümün ömrü çok kısa sürdü diyenler sizler için Tefal kireç avcısı buharlı ütüyü araştırdık. İşte ürünün özellikleri ve fiyatı..

Tefal kireç avcısı buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Üstün performans sunan Tefal buharlı ütü hızlı ısınma teknolojisi ile kıyafetleri kırışıklıkları  en kısa sürede yok eder.Tefal Ultimate Kireç Avcısı buharlı ütü fiyatları ne kadar,özellikleri neler? 

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

'Arsa avcısı' operasyonunda çarpıcı detaylar ortaya çıktı!

'Arsa avcısı' operasyonunda soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Operasyona yönelik yeni detaylar belli oldu. 110 kişinin gözaltına alındığı suç örgütü lideri Atakan Avcı'nın asıl mesleğinin tapu memuru olduğu ortaya çıktı.

Ankara 'Arsa Avcısı' operasyonunda 19 şüpheli tutuklandı!

Ankara'da 14 şehirde arazilerini satmak vaadiyle birçok kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 19 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

Milyonluk arsa vurgununda yeni gelişme!

'Arsa avcısı' operasyonunda gözaltına alınan 106 kişinin sorgusu devam ediyor. 160 kişiyi 300 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen vurgunla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde ihya süreci başlıyor!

Ankara’nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’nde ihya süreci başladı. Saraçoğlu'nda yeni projeyle bağımsız birim sayısı 429 olacak. Bu bağımsız birimlerden 120’si konut, 92’si ticaret, 212’si ofis ve otel yapısı şeklinde restore edilecek.

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

otel avcısı Servotel Haberi

otel avcısı Servotel

Aralarında Mandarin Otel’in de olduğu birçok projeye danışmanlık yapan Servotel, 2 yıl içinde 18 turizm yatırımında işletmeci ve yatırımcıları buluşturacak.Projelere, arazinin tedarik edildiği ilk günden itibaren danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, Türkiye dahil 42 ülkede faaliyet gösteriyor. İki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacaklarını ifade eden Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, otel yatırımcıları için proje geliştirme ve markalama hizmetlerine ilave olarak bu yıl ‘White Label Management – Beyaz Etiketli İşletme’ sistemini hizmete soktuklarının altını çizdi. 800 odalı Bomonti Hilton Oteli ve Mandarin Otel gibi birçok projenin altında imzalarının olduğunu dile getiren İsvan, “Bodrum Mandarin Otel’in arazi satın alma sürecinden itibaren dahil olduk. Kim için ve nasıl...