25 / 07 / 2024

otel müdürleri

otel müdürleri

32 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Mubin Kaya, Haziran 2014 tarihi itibariyle, BW PLUS The President Hotel’in Yiyecek İçecek Müdürü oldu. Mubin Kaya, İngilizce biliyor.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Sütlüce’deki riskli binaların mühürleri söküldü!

Sütlüce’de çöken binanın çevresindeki riskli binaların mühürleri tehlike olmadığı gerekçesiyle söküldü. Vatandaşlara “evlerine dönebilecekleri” söylendi.

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

İskenderun'da kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

İskenderun Belediyesi Başkanı Seyfi Dingil, İş Bankası Genel Müdür yardımcısı Yalçın Sezen, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya ile İş bankası şube müdürleri katıldı.

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Zonguldak Belediyesi tarafından "kentsel dönüşüm" bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zonguldak Belediyesi Eğitim Odası'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Emlakkulisi.com satış müdürleri arıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesindeki internet siteleri için satış müdürleri arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar;

Park Dedeman Levent’in otel müdürü Tunay Erdal Oldu!

Dedeman Grubu’nun Haziran 2015’te misafirlerini ağırlamaya başladığı 17. Oteli Park Dedeman Levent’in “Otel Müdürlüğü” görevine turizm sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip Tunay Erdal atandı.

otel müdürleri Haberi

otel müdürleri

Mubin Kaya, BW PLUS The President Hotel Yiyecek İçecek Müdürü oldu. Mesleğe ön büroda başlayan Mubin Kaya, kısa süre ön büroda kaldıktan sonra, yiyecek içecek departmanına geçerek uzun yıllar bu görevde üst düzey yöneticilik yaptı. Meslek hayatının 25 yılında BW PLUS The President Hotel’de hizmet veren Mubin Kaya, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümünde öğretim görevlisi olarak da görev aldı. Otelcilik ve Turizm Yüksek Okulu ve İşletme Fakültesi mezunu olan Mubin Kaya, İngilizce...